2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر... بیماری من از یه حساسیت کوچیک شروع شد... رسیدگی نکردم.. الان هم دکتر بهم گفته باید گوشتو عمل کنی.. و دیروز عکس از سینوس ها و گوشم گرفته..  خدا رحم کنه نخواد صورتمو عمل کنم..

دلیل اینکه میگم برو دکتر هم اینه که  آب پشت پرده گوش من ک جمع شده به دلیل حساسیت و آلرژی بوده..😕 و من اصلا فک نمیگردم چنین اتفاقی برام بیافته چون هیچ مشکلی نداشتم..

دکتر داروی بدی به شما نمیده... اگه مشکل مالی نداشته باشید بهتره زودتر برید دکتر ...همونطور ک پایین سایت نوشته:

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

نگران نباشید.. ولی اگه نظر من رو میخواین نزارید درد کهنه بشه... درد من واضح نبود فکر میکردم سالمم.. یهویی  اینطور شد.. هر چی درد کهنه بشه درمانش سخت تره..