2777
2789

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. من مجاز شدم  و برای انتخاب رشته راهنمایی میخوام ازتون.

من یه استانی ام که از خیلی جاها دوره و به اندازه بقیه استان ها امکانات نداره. خودمون مرکز استانیم. به نظرتون برای انتخاب رشته شهرهای کوچیک و کم امکاناتی رو بزنم که نزدیک به مرکز استانن یا یا یه شهر دوری رو بزنم که به نسبت بقیه شهرستان ها اباد تره اما 8 ساعت راهه تا خونه و مرکز استان؟ لطفا امکانات  مسافت رو در نظر بگیرین. من در طول خدمتم اگه ایشالا دبیری بیارم چند روز در هفته میتونم برگردم شهرم؟

سلام عزیزم اول اینکه ترازت چند شده ؟چون خیلی بستگی به تراز داره که کجا قبول سی و اینکه من مامانم معلمه .ولی محل خدمتش از خونمون تا مدرسه نیم ساعت راهه 

هر روز خیلی اذیت میشه ،به نظرم راههای نزدیکم بزن چون ۳۰ سال قرارع بری و بیای بعد تازه همیشه تم که مجرد نیستی ..

سلام عزیزم اول اینکه ترازت چند شده ؟چون خیلی بستگی به تراز داره که کجا قبول سی و اینکه من مامانم معل ...

من ترازم 6700 شد البته فعلا دعوت نشدم و باید صبر کنم تا نتیجه دعوتی ها بیاد. این محل خدمتی هم که انتخاب میکنیم برای 8 ساله که عملا 5 سال حتما باید بمونیم بعد ها شاید بشه جابجا کرد. در کل خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت امیدوارم موفق باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.