2777
2789
عنوان

دعوت شام رو قبول کنم یا نه بیاید

303 بازدید | 30 پست

دو ماهه اومدم تهران سرکار میرم غیر مرتبط با رشتم ، سه تا تو خیابون شماره گرفتم که مثلا طرف لندکروز داشته دوتاش رو دگ جواب ندادم یکیش اصرار کرد خیلی که بریم نهار رستوران و ... و بعدش چون میخواست که رابطه رو صمیمی تر کنه من ادامه ندادم 

باز رفتم ی نمایشگاه که همه کارخونه ها بودن مدیر مارکتینگ ی کارخونه بزرگ معروف بهم شماره داد بعد چند روز بعد اومد سراغم و دهوتم کرد نهارو حرف زدیم و اینا 

اما من خط قرمزامو که مشخص کردم و .. یک در میون بهم پیام میده 

یک جا رفته بودم مصاحبه ،مدیر عامل یه کارخونه خیلی خیلی معروف باهاش حرف زدم یعنی مصاحبه رو انجام دادم و همچنان بهم مثلا نو فلان کارخونه کار پیشنهاد میده که هم در سطحم باشه و هم آسون باشه و اینجوری با هم در ارتباطیم و من خیلی رسمی حرف میزنم ،دیشب بهم گفت که پویا میتونی صدام کنی بعد خیلی آدم متشخص و باکلاس و باشعوریه اما نمیتونم حدس بزنم چند سالشه و مجرده یا متاهل الان بهم پیام داده دعوتم کرده شام 

چکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل این همه توضیحات اضافتو متوجه نشدم اما در کل اگه ظاهر و اطلاعات اولیه طرف حالا هر کسی خوبه بنظرت و اوکی هست و تو سن مناسب هم هستی(بالای 22)

باهاش برو بیرون تو جای عمومی تا آدم مناسبت رو پیدا کنی

من نظرم اینه که صبر کنی بیشتر بگذره بعد اگه هنوز اصرار داشت باهاش آشنا بشی . اما الان نری بهتره زیادم صمیمی نشو صبر کن بیشتر بگذره چون اکثریت اینکارو میکنن و قصدشون چیز دیگه ای هست . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جای عمومی و شلوغ باهاش قرار بذار نه تو رستوران های خارج از شهر همون جا هم ازش سوال کن ببین مجرده متاهله پیج اگه داشت ببین اونجا چی میتونی ازش پیدا کنی اگه خیلی خواست مرموز باشه و اطلاعات نده کات کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دلیل این همه توضیحات اضافتو متوجه نشدم اما در کل اگه ظاهر و اطلاعات اولیه طرف حالا هر کسی خوبه بنظرت ...

دلیلش این بود که تو یک ماه سه نفر منو دعوت کردن و آخر هیچی ب هیچی 

کاررفرما که نیست بیشتر دوسته

من اگه دخترم بود .. نمی ذاشتم قرار شام یه غریبه رو قبول کنه ... 

می گفتم یه محل عمومی کنار خودم باهاش اگه خواست حرف بزنه .. منم اون دور دورا ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مواظبش

میشدم 

من نظرم اینه که صبر کنی بیشتر بگذره بعد اگه هنوز اصرار داشت باهاش آشنا بشی . اما الان نری بهتره زیاد ...

گفتم کار دارم 

آخه سنش حس میکنم خیلی زیادتر از من باشه 

شاید زن داشته باشه 

دلیلش این بود که تو یک ماه سه نفر منو دعوت کردن و آخر هیچی ب هیچی

خب خیلی طبیعی و معمولیه برای یه دختر جوون

از طرفی در حال حاضر از هر ده تا پیشنهاد نه تاش فقط وقت گذرونی و مسائل دیگس شما باید دنبال کیس خودت باشی اگه رابطه جدی میخوای