2777
2789

یک هفته پیش از مغازه ۲۸۰ تومن خرید کردم دفعه اول کارت کشید کاغذ نداد گفت لغو شد دوباره کشید. ولی برای من دوبار پول کم شد بهش گفتم گفت تا سه روز برمیگرده. که بر نگشت اون دفعه اول که کشید هیچ پیامی از کارتخوان نیومد که پول برمیگرده یا نه فقط خود یارو گفت لغو شد. خلاصه که بعد چهار روز رفتم پولمو بگیرم پرینت حساب کارتخوانشو تو اون روز در آورد بهم داد واقعا پول فقط یکبار به حسابش واریز شده ولی از من دوبار کم شده . حالا تکلیف اون ۲۸۰ تومن اول چی میشه من صورت حساب گرفتم اون روز دو بار ازم پول کم شده

ماهی خانوممم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم بانک،بانک ملی برای منم پیش اومده پول کلا ناپدید شده😂

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

ولی بلو بانک خیلی خوبه یعنی ۲۰۰۰ تومن هم خیلی زود اصلاحیه میزنن برمیگردونه به حساب

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بانک مسکن واقعا یکی از بدتریناست

خب چرا توی یه بانک دیگه مشترک نمیشی

حالا خوبه این مبلغش زیاد نبود وگرنه چه غلطی میکردم

همون دیگه درس عبرت میشه واسه منم حالا ۱۰۰ هزار تومن توی بانک ملی گم شد🤣🤣🤣🤣