2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگ میخای طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 93 پست
میدونم داری شدایط سختی رو تجربه و میکنی و یه تصمیم سخت باید بگیری ولی به خاطر دخترت ببین میشه این شر ...

من خیلی آدم‌منطقی هستم واقعا بخاطر دخترم دوس داشتم ک شرایط درست بشه. ولی آقا قیافه میگیره حاظر نیس درموردش حرف بزنه حتی

تاپیکتو نخوندم از عنوانت میگم هیچوفت نزار هیچکس بیشتر از یکبار بهت بگه نمیخوادت قبلش خودت برو

بیخود کرده که بعد یه بچه بگه نمیخوامت ببخشید ها بره که راه و‌برای یه زن خراب باز کنه این خانم بچه شو از سر راه که نیاورده مردی که خربزه میخوره پای لرزش هم باید بشینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتو نخوندم از عنوانت میگم هیچوفت نزار هیچکس بیشتر از یکبار بهت بگه نمیخوادت قبلش خودت برو

اینا تو رویاست نه تو‌ زندگی واقعی عزیزم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اره بخدا. بنظر شما کار درست چیه

چ میدونم اخه بچه داری عزززیز دل ب راحتی نمیشه باید شرایط تو خوب بسنجی و ببینی برنامت واسه اینده چیه دخترت کجای برنامه هاته ایا می خوای بسپریش دست پدرش یا ن خودت بزرگش کنی من موندم اخ مرد حسابی فکر اینده بچه رو نکردی زنت گیرم هیچ

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

نمیدونم مردها چه مرگشونه خدایی همشون دیوونه شدن حالا فکر کن ما بدون هیچ بحث و جدلی همسرم میگه من از ...

افرین   واقعا ب نظر منم مردا دیوونه شدن    البته اکثرا بخاطر گرونی نمیخان زن و بچه نگه دارن  

من خیلی آدم‌منطقی هستم واقعا بخاطر دخترم دوس داشتم ک شرایط درست بشه. ولی آقا قیافه میگیره حاظر نیس د ...

بببین الان زود تصمیم نگیر اگر از من میشنوی میگم یکم زمان بده الان هم شما هم همسرت به یه تایمی نیاز دارید تا اروم بشید و فکر کنید و از هم دور باشید یه مدت به نظرم یه مدت زمان بده ببین چی میشه باز خودت میدونی این زندگی خودته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خوندم عزیزم حق داری استعفا دادی ادم واقعا روحیش بهم میریزه از نظر من خیانت بخشودنی نیس این اقا هم که ...

اون موقع ک فهمیدم خیلی خودش و خانوادش تلاش کردن اومد خونه خواهرم کف پامو بوسید حتی. ولی الان دیگ تا بخای درموردش حرف بزنی سریع میگ تمومش کن. نمیدونم چ کنم

بیخود کرده که بعد یه بچه بگه نمیخوامت ببخشید ها بره که راه و‌برای یه زن خراب باز کنه این خانم بچه شو ...

تا بخواد بجنگه و مرد هم لجبازی کنه عمرش رفته 

تا ریخته شوهر انشالله شوهر خوب گیرش میاد مگه چی کم داره