2777
2789
عنوان

از ریزش مو خسته شدم همه جای خونم مو ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مشکلم ریزش مو و اینکه همش حس خواب دارم

وزنتون کمه یا زیاد؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

باید چیکار کنیم درمانش چیه

محیط آروم و یه سری کارا مثل یوگا 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه چاقم نه لاغر اضافه وزن دارم ولی همیشه همین بودم

سردی و بلغم مغز دارین همین باعث ریزشتون میشه

حنا با دم‌کرده بابونه کمکتون می‌کنه 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

شمازبانشناسی بلدین؟منم مشگل ریزش مو دارم و بشدت موهام کم پشت شدن

بله عزیزم

دو تا لیوان آب منظور شماست ؟؟به موهام باید بزنم ؟قشنگ متوجه نشدم عزیزم میشه کامل بگید ذعاتون میکنم

بله گلم دوتا لیوان آب جوشیده اره رو کف سرت بزن اصلنم لازم نیس بعدش موهاتو بشوری اگه به ساقه ی موهات زدی باید بشوری 

این تنها چیزی بود که موهامو نجات داد تا سه ماه ادامه بدی که معجزس

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بابونه هر روز بخورم ضرری نداره؟

حنا رو با دم‌کرده بابونه خیس کنید و به موهاتون بزنید خیلی کمک کنندس

ولی برای درمان کامل نیازه که این بلغم و سردی مغز و استرس درمان بشه

چطوز درمان کنم عزیز

عزیزم ما با اصلاح مزاج و کار روی استرس کبد گوارش و رفع غلبه مزاجی از طریق گیاهان دارویی و روغنهای و داروهای طبیعی ، به درمانتون کمک میکنیم