2777
2789

هر کاری بوده کردم آزمایش دادم سونو رحم و تخمدان،ازمابش کامل ، طب سنتی ، آمپول نوروبیون ، شامپو سبغ، پیاز درمانی ، آب سیب زمینی و زرده تخم مرغ 

هر کی هر چی گفته زدم 

از روغن نارگیل و از ارگان و ....

خسته شدمممممم همه جای سرامیک خونه همه جا مو ریخته 

تو سرویس بهداشتی میرم کف همش مو 

دلم گرفت به قرآن اعتماد به نفسم از دست دارم میدم

واسه من فقط جوشانده میخک جواب داد 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

تو سونو و آزمایش مشکلی نداشتین؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلی کار کردم بی تاثیر بودم

دکتر گفت به خاطر اعصاب و استرسته

دیگه هیچی بیخیال شدم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه اصلا

یبوست چی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

چطوری استفاده کنم

دوتا آب جوشیده رو چندتا میخک بریز یه شب بزار بمونه بعد هر شب استفاده کن از همون اول تاثیرشو میبینی ریزشت کمتر میشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

منم همینو گفتند آخه چقدر مگه استرس مگه میشه

شاید باورت نشه ولی استرس واقعا تاثیر داره

من یه مدت تنگی نفس گرفتم کلی سی تی تست ریه دادم ببینم مال چیه همه چی اوکی بود

دکترم همون اول گفت به خاطر استرسه تاثیرایی رو بدنت میذاره قابل باور نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوتا آب جوشیده رو چندتا میخک بریز یه شب بزار بمونه بعد هر شب استفاده کن از همون اول تاثیرشو میبینی ر ...

دو تا لیوان آب منظور شماست ؟؟به موهام باید بزنم ؟

قشنگ متوجه نشدم عزیزم 

میشه کامل بگید 

ذعاتون میکنم 

نه اصلا ندارم

پس احتمالا حرارت و خشکی تو بدنتون زیاده 

حرارت کبد یا غلبه صفرا یا سودا

علایم دیگه چی دارین؟