2777
2789
عنوان

ازدواج

332 بازدید | 54 پست

من میخام ازدواج کنم با یه آقای ۲۷ ساله خودم ۲۱ هستم من ترم دو آزمایشگاه میخونم ایشون مهندس کامپیوتر هستن درآمد شون ماهی ۲۶ تومن هس ماشین شون هم رانا هس ماشین برای خودشه 

مسئله خونه هس 

باهم سه بار تا حالا کافه رفتیم با مادر هامون چون خانواده من حساسن

فقط تنها مشکل نداشتن خونه هس و ایشون میگن هزینه جشن عقد یکم زیاده ولی بخای میگیرم برات

من چکار کنم به نظرتون ؟؟

مگه عقد با عروس نیس

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

هزینه عقدو خونه بگیرین

عاقلانش اينه 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول که درسته اوضاع مالی مهمه ولیی باید اخلاق هاتون بخوره بهم 

و بنظرم به شناخت بیشتری نیاز دارید

و مورد دوم هزینه جشن عقد با دختره(طرف ما ک اینطوریه)

و اینک اگ پول رهن. هم داره اکیه قبول کن

😇

شرایط اجاره سخت با 26 میلیون هزینه کرایه خونه پول آب و برق و گاز هم هست قشنگ بشین فکرات و بکن ببین میتونی دوام بیاری با 26 میلیون خودشم تو این جامعه با این وضعیت اقتصادی

اول که درسته اوضاع مالی مهمه ولیی باید اخلاق هاتون بخوره بهم و بنظرم به شناخت بیشتری نیاز داریدو مور ...

پول رهن ک زمین داره میشه ۴۰۰ میلیون 

حالا نمی‌دونم دیگ 

اخلاقش خیلی خوبه تیپ اش هم من پسندیدم اونم همینطور تا حدودی تفاهم داریم 

خونه مهم ترین چیزه اگه میتونه تا ازدواج توی دوران عقد خونه رو اوکی کنه صد درصد مشکلی نیست هزینه های عقد هم یه جشن جمع جور خونگی بگیرین نیاز نیست خیلی هزینه کنین 

نشسته ایم وسط زندگی؛صبورامیدوار و ادامه دهنده🌱

شرایط اجاره سخت با 26 میلیون هزینه کرایه خونه پول آب و برق و گاز هم هست قشنگ بشین فکرات و بکن ببین م ...

آره خانواده هم میگن همینو بهم 

نمیدونم به نظرتون کار درستی میخام کنم؟

خونه عقد بگیریم؟؟ منظورم خونه بخره برا بعد ازدواج انگار فعلا باید کار کنه تا بتونه بخره خونه خانواده ...

نه فکر کنم اشتباه متوجه شدی

منظورم اینه عقد سبک بگیرین خیلی کم هزینه

بقیه پولو صرف خرید خونه کنید

خونه اولویتت باشه ماشینشو بفروشه بزاره رو هزینه عقد خونه بخره اگه پول اضافه اومد ماشین بگیره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
خونه مهم ترین چیزه اگه میتونه تا ازدواج توی دوران عقد خونه رو اوکی کنه صد درصد مشکلی نیست هزینه های ...

عقد خب بابام پول تالار و شام رو میده 

دیگه بقیه اش باید خودش بده ولی خب واسه خونه و درآمدش من نمی‌دونم چه تصمیمی بگیرم

اگر خونه داشت با این حقوق کاملا اوکی بود ولی وقتی خونه نباشه بخش زیادی از حقوق میره برای اجاره خونه باید بپرسی چطوری میتونه این قضیه رو هندل کنه اگر پسر با جنمی هست ک از پس خودش بربیاد و دنبال پیشرفت و ارتقا باشه باز قضیه قابل فکر کردنه

پول رهن ک زمین داره میشه ۴۰۰ میلیون حالا نمی‌دونم دیگ اخلاقش خیلی خوبه تیپ اش هم من پسندیدم اونم همی ...

خداروشکر

بعد هم خودت قراره شاغل شی و به درآمد برسی دیگ

پس قبول کن بسازین زندگی رو باهم

😇

اگر خونه داشت با این حقوق کاملا اوکی بود ولی وقتی خونه نباشه بخش زیادی از حقوق میره برای اجاره خونه ...

تا اینجاش به نظرم جنم داره چون ماشین خودش خریده و کلا انگار کاری هس