2777
2789
عنوان

گند زدم در حد...

1975 بازدید | 61 پست

شوهرم با خواعرشوهر کوچیکم سر یه جریانی قهرن بعد خواهر شوهرم اوایل با من خوب بود اما رفته رفته فقط جواب سلامم رو میداد طرف برادر زاده ش هم نمیومد تا اینکه شوهرم گفت تو هم حق نداری بهش محل بذاری اگه هم کسی چیزی گفت بگو گوش کردن به حرف شوهر واجبه. خلاصه چند وقت همینطور بود و منم هیچ نقشی تو دعوا ها و ناراحتی ها نداشتم. تا اینکه چند ساعت پیش خواهر شوهرم اومد و پسرم گفت میخوام برم بالا بازی کنم بعد کلی گریه بالاخره گذاشتم بره نزدیک یه ساعتم بالا بود تا اینکه تو پاگرد پایین بودم صدا شنیدم خواهرشوهرم به پسرم گفت نمیخوای بری پایین؟ اونم گفت نه بعد گفت بالا تخم گذاشتی؟ پسرم گفت چی؟ دوباره حرفشو تکرار کرد و بعدشم رفتن داخل.من از شدت عصبانیت نمیدونستم چیکار کنم زنگ زدم به شوهرم و گفتم اونم گفت الان میام درستش میکنم.  رفت دعوا کرد بالا و پسرمو آورد پایین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردی همیشه تو اینجور مسائل به همسرت خبر بده تا جلوش رو بگیره

اگه چیزی نگی پررو میشن

چقدرم بی ادبه خواهر شوهرت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چطوری دلش اومد ب بچه برادرش حرف بزنه

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

همیشه میگفتن عمه خیلی برادرزادش رو دوس داره ولی راستش نه از عمه ی بچه خودم چیزی دیدم که تاییدکننده این حرف باشه نه از عمه بقیه😑😑😑

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

کارت بد نبوده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.