2777
2789

یکی از اقواممون 25 سالگی دندون پزشکی قبول شد الانم سال اخره دیگه تمومه درسش

بعد نمی دونم من ۲۳ سال سن هنوز دانشگاه نرفتم اخه اون چیزی میخواستم نشددده گارد دارن که آره حیف جوونیت حداقل برو یه مدرکی بگیرر و فلان

خب من مدرک نمیخوان بحث شاغل شدن هم به کنارر 

الان یکی از ۱۷ سالگی عاشق یه ماشین بوده باشه ۲۶ سالگی بخره آیا بهش میگین که دیره؟؟ مسلما نمیگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیگم میدونی چرا گاهی یه حسرت ادم میخوره حتی گاهی امکان ادم تا اخر عمرش حسرت اروزی ۲سالگیش بخوره ولی اگه ۲۵بهش برسه یا هر موقع اون حسرت اون حس بد از بین میره این خودش خیلیه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خوب الان آدم چند سالگی باید دکتر بشه ماشین بخره خونه بخرهاگه به سن و سال باشه که دیگه کسی نباید بجنگ ...

من یه یوتیوبری رو میشناسم ۲۸ سالگی پزشکی بهشتی قبول شد با یکی از همکاراشم ازدواج کرد الان فک کنم ۳۲ سالشه