2777
2789

ورودی چه سالی بودین؟
میشه تراز و رشته ی دبیرستانتون رو بگین

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز۵۵۰۰منطقه۲ 

۴۲ معلم میخان امیدی هس واسه دعوت ب مصاحبه؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

سال به سال و حتی شهر به شهر متفاوته عزیزمقبولی به رشته و ظرفیت های هر سال هم بستگی داره

رشته و ورودی چی؟من ترازم 7500 شده رشته تجربی
پارسال با 6 هزار دعوت به مصاحبه شدن بچه ها
من نمیدونم چطور انتخاب رشته کنم

مثلا اگه من یه رشته رو بزنم اولویت سوم و یه نفر ک ترازش از من کمتر شده بزنه اولویت اول
کدوممون دعوت به مصاحبه میشیم برای اون رشته؟

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

رشته و ورودی چی؟من ترازم 7500 شده رشته تجربی پارسال با 6 هزار دعوت به مصاحبه شدن بچه ها من نمیدونم چ ...

تراز دعوت به مصاحبه ات اگر ۷۵۰۰ شده که خیلی خوبه

بر اساس تراز دعوت به مصاحبه میشید

اگر کمتر از تو باشه باز تو اولویت هستی حتی اگر رشته و محل خدمت دور بزنه 

دانشجو معلم مشاور تحصیلی