2777
2789
عنوان

ضدافتاب‌چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام جدید ایزیدین بخرم

برند Ella بگیر

عین ایزدین دقیقا، من داشتم ولی چون گرون شد دیگه نخریدم

تو اینستا این یکی پیدا کردم خیلی خوب بود برام

اول تسترش رو خریدم که ببینم به پوستم می‌سازه یا نه، بعد که دیدم خوب بود برام خریدمش

ضدآفتاب کرمی برند ellaمن دارم خیلی خوبه، بافتش دقیقا مثل ایزدینپوست رو کاملا مرطوب نگه میداره و اصلا ...

الارو؟

الا نشنیدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من ضد آفتاب بیزانس استفاده  می کنم و مدیسان رنگی هم ، مواقعی که اگه بخام برم مهمانی ، خیلی خیلی کم به صورتم میزنم و همون میزان کم هم پوشانندگی داره

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چقدر تبلیغ میکنی

تبلیغ نیست راهنماییه عزیزم

من خودم چندسال درگیر یه ضدآفتاب خوب بودم و خیلی چیزها استفاده کردم ولی به پوستم نساخته و راضی نبودم

حالا که یه چیز خوب پیدا کردم و ازش راضی هم بودم چرا نباید به کسی که عین خودم دنبالش بوده معرفی کنم؟

چند ساله سان سیف استفاده میکنم..هر نمونه بخوای داره و قیمتش هم مناسبه

دکتر پوست هم رفتم صورتم جوش میزد به دلایلی ،همین سان سیف ولی مخصوص صورت های آکنه دار رو برام نوشت

الان دو نمونه ازش دارم بی رنگش برای روزانه و در خانه و به بیرون رفتن معمولی..رنگین برای مهمونی ها و ابنا البته روزانه هم میشه استفاده کرد ولی چون برای وضو و اینا اون بی رنگه برای من بهتره،..رنگیه پوشانندگی  خوبه..در حدی که انگار صورت خودت صافه و جلف نیست..که الان مثلا خیلی آرایش کردی و کرم‌پودر زدی

ضدآفتاب کرمی برند ellaمن دارم خیلی خوبه، بافتش دقیقا مثل ایزدینپوست رو کاملا مرطوب نگه میداره و اصلا ...

ممنونم ازت مهربون😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️