2777
2789

دیشب بهم ریخته بود دلیلشو پرسیدم گفت با همسایمون دعوا شده طرفو بدجوری کتک زده

خیلی کارش اشتباه بود اصلا رو خودش کنترل نداره وقتی عصبانی میشه

الان اسکرین پیاماشو میزارم بگیم چی بگم دیگه از این کارا نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آدم عصبیه خیلی بده..بیشتر بهش دقت کن

من ی زمانی میگفتن مثلا با نامزدت بیرون رفتی ببین پشت فرمون ماشین چطوریه، مثلا ب راننده‌ها ک بد رانندگی می‌کنن فحش میده، عصبی میشه یا نه

من بی‌توجه بودم گفتم اینا دستور العمل های کتابی هستن

حالا بعد ده سال دارم کم کم ب این نتیجه می‌رسیم ک کتابی نیستن واقعا نشون دهنده شخصیه

شوهرم ب شدت عصبی لحظه‌ای قرار نداره..حتی تو ی ثانیه  

قرار نیست هر کس ی نظر مخالف داشت باهاش درگیر بشیم.....اول ببین بحثشون چقدر جدی بوده ک کار ب کتک کاری کشیده ...ببین شروع کننده کتک کاری کی بوده 

عزیزم مثل پارتنرمه،روی خانوادش حساسه ولی کارش اشتباه بوده ولی خب کمی هم حق داره اون طرف بهش فحش داده که کار هردو بد بوده 

اگه خیلی اذیت میشی از این رفتارش بهش تذکر بده و اگه دیدی به کارش ادامه میده بگو اگه این رفتار رو داشته باشی من نمیتونم ادامه بدم باهات(این رو الکی بگو واقعا جدا نشو😂🤦‍♀️)اونم میترسه و رفتارش رو درست می‌کنه قربونت 

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

ببین آدم عصبیه خیلی بده..بیشتر بهش دقت کنمن ی زمانی میگفتن مثلا با نامزدت بیرون رفتی ببین پشت فرمون ...

این خودشم میگه سر هر چیزی زود عصبی میشه و خودشم این اخلاقشو دوس نداره ولی دیروز طرف رو بدجوری کتک زد خوبه نمرده😑

من طبق برادرام میگم این آدم مشکل اعصاب داره....شوخی از حرفم نگذر...جدی بهش فکر کن

منم شوهرم این شکلیه و یکی دوتا از برادرام...اصلا باهاشون بحث نمی‌کنیم و خیلی از فامیلا قطع ارتباط کردیم چون بلد نبودن باید چطوری حرف بزنن..هرکی نظر مخالف داشت پاچه می‌گرفتن

فحش داد اینم می‌تونست فحش بده ن اینکه تا رسیده فقط زده...اول سعی میکرد با زبون کنترل کنه بعد واکنش دیگه

این خودشم میگه سر هر چیزی زود عصبی میشه و خودشم این اخلاقشو دوس نداره ولی دیروز طرف رو بدجوری کتک زد ...

شوهر منم همینه

میگه باهام بحث نکن

ولی من بحث نمی‌کنم..اگه بش بگم فلان لباس رو امروز نپوش ی جنگ جهانی میشه...یا لیست خرید بدم

اینا مشکل عصبی دارن و تو خانواده متشنج بزرگ شدن....عوض هم نمیشن مگر معجزه بشه...زندگیت زهر میشه

من طبق برادرام میگم این آدم مشکل اعصاب داره....شوخی از حرفم نگذر...جدی بهش فکر کنمنم شوهرم این شکلیه ...

وقتی عصبانی میشه کنترل رو خودش نداره خیلی این اخلاقش بده نمیدونم چیکار کنم دیگه

شانزده سالته؟پسر من هم همسن شماست،نوجوان ها از حرف بزرگترها ناراحت میشن و ما رو بدون احساس خطاب می کنن،ولی عزیزم مرد عصبی،معتاد ،رفیق باز،بچه ننه وکتک زن هیچ وقت تغییر نمی کنه،عشق برای دوروزه نه یک عمر هر عشقی به هر قیمتی پایدار نیست