2777
2789
عنوان

جمع شدن آب پشت پرده گوشم

37641 بازدید | 53 پست

سلام دوستان عزیز. نمیدونم اینجا جای سوالم بود یا نهء ؟البته میدونم سایت بیشتر درباره خانم ها و نی نی و.. هستش

اما راجع به هز مشکلی سررچ میزدم نی نی سایت رو هم میدیدم و کاربرایی رو میدیدم ک به هم کمک کردن.. البته مشکل من راجع به خودمه..

پسر هستم و 24 سالمه از شیراز.

متاسفانه قبلا حساسیت فصلی داشتم.

چند وقت پیش 3 روز سرما خوردم و بعدش یه حمام رفتم ک همون روز گوشم درد گرفت و رفتم دکتر بهم امپول و قرص داد.. همه رو استفاده کردم اما تغییری نکزدم.. 3 روز یعدش باز رفتم.دکتز.. بهم باز امپول و قرص دادن و اثری نکرد . رفتم متخصص گوش" یلدا ایزدپرست" گفت.پشت پرده گوشت خیلی اب جمع شده... اونم میخواست انتی بیوتیک بنویسه... بهش گفتم من این دارو ها رو مصرف کردم اما فرقی نکردم...بهم گفت پس باید عمل بشی.. گفت برو عکس بگیر از گوشت اگه 2شنبه بیاری همین هفته عمل میکنیم.. مام امروز رفتیم عکس گرفتیم و.. گفتن 3 روز دیگه...

حالا یکی دوستام میگه چون این عمل برا اینه که پرده گوشتو یه سوراخ میکنن ک اون ابو بکشن بیرون و یه جیزی روش کار میزارن.. ممکنه ترمیم نشه بیا برو یه دکتر دیگه الکی الکی عمل نکن... ببیین اون چی میگه.. ولی بنظر خودم این دکتره اشتباه نمیگرد.. 

نمیدونم جیکار کنم گیج شدم.. اگه دیر هم برسم بهش؛ میتزسم اتفاقی بیافته پرده پاره شه یا هزار اتفاق دیگه.. لطفا راهنماییم کنید کسی سابقه این بیماریو داشته؟ 

عمل بکنم گوشم خوب میشه؟؟

لطفا اگه اطلاعی ندارید الکی نترسونید منو...

اگه کسی هم این عمل رو انجام داده بگه بدونم ک چقدر طول میکشه.. درد داره یا نه.. چچوریاس.. ممنون از همگی

من خودم درگير مشكل گوشم متأسفانه يه طوريه كه به دارو زياد جواب نميده فقط بايد آب به هيچ عنوان نره تو گوشتون

راجع به اين عمل اطلاعي ندارم ولي حتمأ با يك پزشك ديگه هم مشورت كنيد

انشالله زودتر خوب بشيد 

محتاج دعام🙏

من خیلی اطلاعات ندارم. دو هفته پیش گوش پسر یکساله ام اب رفته بود کمی، دکتر گفت که حوله گرم بذارم روش یا لامپ قرمز(لامپ اشعه اینفرارد) من هر روز چند دقیقه لامپ گرفتم به گوشش خوب شده الان. البته خوب مال پسرم خفیف بوده.

شما هرکاری میکنی حتما نظر چند تا متخصص زو بپرس قبلش و با حرف یه دکتر نرو زیر عمل. برات آرزوی سلامتی دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال پارگی هست .اما روغن کنجد بمال پشت پرده ی گوشت مرتب .بعد برو دکتر چک کنه.عفونت گوش من باروغن خوب شد .شما رو نمیدونم

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
احتمال پارگی هست .اما روغن کنجد بمال پشت پرده ی گوشت مرتب .بعد برو دکتر چک کنه.عفونت گوش من باروغن خ ...

عزيزم مشكل شما فقط عفونت بود؟بعد چقدر روغن ميزدين؟پشت لاله ي گوش؟ممنون ميشم جواب بدين🙏

محتاج دعام🙏
عزيزم مشكل شما فقط عفونت بود؟بعد چقدر روغن ميزدين؟پشت لاله ي گوش؟ممنون ميشم جواب بدين🙏

بله من مرتب عفونت میکرد.باید شستشو می دادم.یه دکتر گیاهی بهم یادداد.حالاهم تا یه ذره گوشم سنگین میشه چرب میکنم

بله پشت لاله ی گوش رو یه ذره چرب کنید

بله من مرتب عفونت میکرد.باید شستشو می دادم.یه دکتر گیاهی بهم یادداد.حالاهم تا یه ذره گوشم سنگین میشه ...

جدي ؟گوش من هم هر دو سه ماه سنگين ميشه وعفونت مي كنه بايد برم شستشو بدم😰اين سري آخر هم كه گفت پرده يكي از گوشهات پاره شده 

كاش زودتر مي دونستم

از همين روغن هاي كنجد كه تو بازار ميفروشن؟ببخشيد زياد سوال پرسيدم

محتاج دعام🙏
جدي ؟گوش من هم هر دو سه ماه سنگين ميشه وعفونت مي كنه بايد برم شستشو بدم😰اين سري آخر هم كه گفت پرده ...

عطاریا یه مارک خوب بگیر

یکم صبر کنید و پیش متخصص های دیگه هم برسد حتما؛خوب میشید؛نگران نباشید

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ممنون دوستان عزیز❤

تصمیم گرفتم توی این مدت 3 روز تا بخواد عکس های ام آر آی آماده بشه یه جا دیگه هم پیش متخصص برم... البته  نمیشه بدونی کجا متخصص خیلی خوب داره.. ولی یکی دوستام یه جا رو معرفی کرد گفت متخصصاش خوبن.. امروز عصر میرم اونجا اگه باشن.. اگه نه فردا.. ببینم چی میگه...  اگه این هم حرف های همون خانم رو زد دیگه جای دیگه نمیرم.. و برای ادامه کار ها میرم پیش خانم ایزدپرست.... 

چون عفونت هستش اگه زود بهش رسیدگی نشه به جاهای دیگه میزنه و خطرناکه... برای همین عجله دارم برای اینکه اگه نیاز به عمل هست زود عمل کنم..از عمل هم نمیترسم از این میترسم ک گوشم راهی برای خوب شدنش باشه اما عملش کنم و اتفاقی بیافته و ترمیم نشه... شانس ک نداریم ممنون لطف کردین❤❤

سلام. شروع کننده تاپیک هستم. مشکلم حل شده بود گفتم بهتره بنویسم تا شاید اگه کسی هم اینطور اتفاقی افتاد نگران نباشه. من شیراز رفتم پیش خانم یلدا ایزدپرست ؛ دکتر خیلی خوبیه و مریض ها هم راصی بودن و خیلی شلوغ... بعد اینکه ما یکبار رفتیم پیش خانم گفتن عمل... چون پشت پرده اب بود از وقتی بهم گفتن؛ من در جهت برعکس میخوابیدم ک یه وقت پرده پاره نشه یعنی روی گوش سالمم میخوابیدم و دهنمو باز میکردم  یه جوری فکم رو تکون میدادم که هوا رد و بدل بشه که شاید اثری داشته باشه و داشت! بعد از اینکه به دستور پزشک رفتم ام ار ای گوش  یکی دو روز از زمانی که  روی گوش سالم ئم میخوابیدم گذشته بود... روزی ک ام ار ای دادم از عصرش حس کردم ک گوشم گم کم داره باز میشه!من هم دیگه چون گوش چپم گرفته بود همش روی گوش راست میخوابیدم و دهنمو باز میکردم  و فکمو تکون میدادم... ب حالت جوییدن ادامس... چون اثر داره.. همینکارو کردم... تا وقتی که گوشم کامل باز شد!!!!! البته داروهای کو اموکسی کلاو قبل مصرف کرده بودم اما حتی یک ذره هم اثر نداشت... و وقتی به سمت خوب شدن رفتم دارو نمیخوردم و دکتر گفته بود دیگه دارو برات اثر نداره و فقط باید عمل بشی! حدس زدم از این باشه ک روی گوش بیمارم نخوابیدم.. چون مایع جمع شده بود مسلما منطقی هست وقتی به طرف عکس بخوابی اون مایع ها بر میگرده.. دلیل علمی نمیدونم اما فک کنم وقتی شیپور استاش درست کار نکنه خلط پشت گلو کشیده میشه و مبره پشت پرده گوش.. و منطقیه وقتی برعکس بخوابی برگرده بیرون! وقتی من اینکارو میکردم توی گلوم خلط بیشتر میامد...فکر میکنم دلیلش هم همین باشه...بعد هم ک رفتم دکتر وقتی عکس ها رو دید و از هفته قبل منو یادش بود خیلی تعجب کرد و با خنده و خوشحالی گفت خیلی شانس اوردی چون تا حالا چنین اتفاقی نیافتاده ک خود بخود باز بشه اونم گوش تو که پر از مایع بود غیر ممکنه... و دارو نوشت و در حال حاطر خوشبختانه بخیر گذشت البته گفت مراقب باش سرما نخوری..شما هم اگه مشکل اینطوری داشتین  ترجیحا میتونین روی گوش مخالف بخوابید یعنی اگه گوش راستتون مایع داره روی گوش چپ بخوابین و هر چی میتونین  در طول روز دهنتونو بازکنین و فک پایین رو تکون بدید  تا هوا بره تو گلوتون و وقتی اینکارو میکنید حس میکنید ک تق تق میکنه گوشتون... وقتی در طول روز چندین بار انجام بدید متوجه میشید ک اثر داره... و حتما حتما حتما توجه کنید که به هیچ وجهی " فین " نکنید!!!!!!!!! چون دشمن گوشتون وفتی مایع داره فین کردنه.....  به هیچ وجه نکنید!

.موفق  و سلامت باشید❤

سلام. شروع کننده تاپیک هستم. مشکلم حل شده بود گفتم بهتره بنویسم تا شاید اگه کسی هم اینطور اتفاقی افت ...

سلام منم این مشکل رو دارم ازمایش ندادم ولی احساس میکنم گوشم کیپ شده بعضی وقتا انگار سوزن میکنن تو گوشم دهنمو که باز میکنم صدا ترق ترق میده مشکل سینوزیت هم دارم قبلش پرده گوشم پاره شده بود رفتم پیش دکتر گفت باید عمل کنی عمل نکردم خودش خوب شد بخاطر همین نسبت به دکترا بدبین شدم.ولی الان پشتش مایع جمع شده دوتا گوشمم هست چیکار کنم راه حلی ندارید پیشنهاد کنید؟؟

سلام و خسته نباشید.بنده 

هرسال بر اثر سرماخوردگی یکی از گوش ها عفونت میکرد.و بعد از مدتی با قرص و امپول خوب میشد.امثال همینطور شد ولی گوش سمت راستم هم عفونت کرد و هم صدای سوت همون وز وز میدادرفتم دکتر همون داروهای هرسال داد خوب نشد و بهم گفت چون بدنت به این داروها عادت کرده و دیگه اثرنداره ولی باز بعد از یک هفته رفتم متخصص و بهم شنوایی سنجی نوشت بعد از ازمایش گفت مایع پشت گوش جمع شده و بهم دو دارو اسپری که در بینی میزنی تجویز کرد.گوشم باز وبسته میشه وترق ترق صدا میده.فکر کنم داره خوب میشه باز خوب نشد باید برم عمل کنم.ولی صدای سوت هنوز که هنوزه تو گوشم هست.انشالله هیچکسی مریض نشه. موفق باشید