2777
2789
عنوان

جمع شدن آب پشت پرده گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 37682 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری که بهتون میگم شاید خوشایند نباشه ولی پسر منو از عمل کردن نجات داد دقیقا مثل شما با هیچ دارویی خوب نشد

ی قند رو داخل دهانتون میزارید با بزاق دهانتون آبش میکنید بعد بزاق دهانتون که قند داخلش آب شده رو داخل ی ظرفی خالی کن شروع کن کم کم بهش آرد اضافه کن ی خمیر درست بشه خمیر بزار گوشت شب تا صبح بخواب فقط خمیری که درست کردید اندازه ای باشه که سوراخ گوش رو کامل پوشش بده خواستید میتونید خمیر داخل ی لایه گاز استریل بزارید بعد قرارش بدید روی حفره گوش لازم بود چند  شب اینکار انجام بده مطمعن باش به طور کامل خوب میشی   حتما برام دعا کن اگر خوب شدی 

خانومی شما به نتیجه ای رسیدید؟ دختر ۵ ساله منم این طوری شده میگن عمل داغونییم هیچ دارویی هم ندادن

گفتم چیکار کنید برید بخونید شک نکنید خوب میشه بچه منم انقدر دارو خورده بود به جایی نرسید گفتن عمل این کاری که گفتم انجام دادم کاملا خوب شد

کاری که بهتون میگم شاید خوشایند نباشه ولی پسر منو از عمل کردن نجات داد دقیقا مثل شما با هیچ دارویی خ ...

سلام عزیزم امکانش هست بیشتر توضیح بدید 

من برای دخترم دیشب انجام دادم و قسمت بیرونی گوشش رو کامل پر کردم  ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه چون صبح خمیر خیلی سفت شده بود و سخت کنده شد از گوشش 

بله ولی کامنتی که من ریپلای کردم جدیده و ۲۰ آذر امسال گذاشتن خدا کنه جواب بدن

آهااا

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

سلام عزیزم امکانش هست بیشتر توضیح بدید من برای دخترم دیشب انجام دادم و قسمت بیرونی گوشش رو کامل پر ...

سلام گلم شاید خمیر رو خیلی سفت درست کردی که انقدر خشک شده یکم نرم تر درست کن که خشک خشک نشه تا صبح ولی ایشاالله تاثیر گذاشته باشه و خوب بشه اگر نشد مجدد خمیر نرم تر درست کن لای گاز استریل بزار بعد روی سواخ گوشش بزار

سلام گلم شاید خمیر رو خیلی سفت درست کردی که انقدر خشک شده یکم نرم تر درست کن که خشک خشک نشه تا صبح و ...

ممنون عزیزم شما چند بار انجام دادی جواب گرفتی؟ و اینکه با چند تا حبه قند هم میشه درست کرد؟