2777
2789
عنوان

جمع شدن آب پشت پرده گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 37670 بازدید | 53 پست
سلام و خسته نباشید.بنده  هرسال بر اثر سرماخوردگی یکی از گوش ها عفونت میکرد.و بعد از مدتی با قر ...

سلام عزیزجان خب اخرش چی شد گوشت؟منم‌جدیدا رفتم‌دکتر گف‌پشت پرده گوشت مایع جمع شده و اسپری بینی داد و قطره ینی و قرص گفته بعد ۸ روز ک‌مصرف میکنی اگ‌خوب نشدی عکس بگیر از گوشت بیار برام 

میترسم ک خودش با این دارو ها خوب نشه،میخاستم ببینم شما خوب شدی؟چیکار کردی؟دکتر خوب سراغ داری؟

ممنون دوستان عزیز❤ تصمیم گرفتم توی این مدت 3 روز تا بخواد عکس های ام آر آی آماده بشه یه جا دیگه هم ...

سلام  گوش منم همنجور شده و به منم گفتن عمل لطفا بگید چکار کردید .... میترسم از عمل ...برم دکتر دیگه یعنی؟؟

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزجان خب اخرش چی شد گوشت؟منم‌جدیدا رفتم‌دکتر گف‌پشت پرده گوشت مایع جمع شده و اسپری بینی داد و ...

سلام لطفا جواب بدید من دچار این بحران شدم شما چکار کردید؟؟؟؟

سلام منم این مشکل رو دارم ازمایش ندادم ولی احساس میکنم گوشم کیپ شده بعضی وقتا انگار سوزن میکنن تو گو ...

سلامد شما خوب شدید .... منم ددرگیرم چرا کسی جواب نمیده؟

سلامد شما خوب شدید .... منم ددرگیرم چرا کسی جواب نمیده؟

سلام ببخشید تورو خدا دیر دیدم جوابتو

من رفتم‌پیش دکتر ابراهیم‌یار محمدی مطبش توی میدون ولیعصره سرچ‌کنی میاره،ب من قطره بینی داد و اسپری بینی و قرص و گف ۸ روز بعد بیام باز ببینه اگ‌برطرف نشده باشه باید برم عکس بگیرم ینی اگ‌مایعش جمع نشده باشه،ک خداروشکر رفتم و گفت اوکی شده،اگ هنوز مشکلت هس برو حتما پیشش چون‌من تقریبا بعد ۴ ۵ تا دکتر ب این‌دکتر رسیدم و این فقط تونست تشخیص بده و درمان کنه

سلام ببخشید تورو خدا دیر دیدم جوابتو من رفتم‌پیش دکتر ابراهیم‌یار محمدی مطبش توی میدون ولیعصره سرچ‌ ...

سلام ممنون از پاسخگویت عزیزم منم بعد یکماه یه دکتر دیگه رفتم و بهم اسپری و کپسول چرک خشکن داد و خدا روشکر بعد دو هفته اش بهتر شدم و بمرور از بین رفت     بازم خوب شد گوشم عمل سرپایی نکردم.     

سلام. شروع کننده تاپیک هستم. مشکلم حل شده بود گفتم بهتره بنویسم تا شاید اگه کسی هم اینطور اتفاقی افت ...

سلام دوست عزیز چندماهی هست که آب پشت پرده گوشم براثر اسپری کردن در بینی جمع شده دکتر گفته باید عمل کنم ولی خیلی میترسم از عمل خواهش میکنم دقیق تر توضیح بدید که چطور بدون عمل میتونم این مشکل حل کنم ممنونم

تجمع مایع در گوش به ویژه برای کودکان در سال های اولیه یک مشکل شایع است. اما در اکثر مواقع تجمع مایعات گوش هم در کودکان و هم بزرگسالان، بدون درمان برطرف می شود.

اگر علائم شما بیش از شش هفته باقی مانده یا علائم قابل توجهی ایجاد می کند، باید به پزشک مراجعه کنید.