2777
2789
الان چندماهت شده من یادمه تا6 هفت ماهگی داشتم جونم بالا میومد انقد بالامیاوردمو عوق میزدم باز یچن ما ...

من الان ۷ هفتمه تازه شروع شده یروز خوبم یروز بد باز چندروز خوبم چندروز بد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میخرم مرسی ❤️

غذاهاتو پرادویه درست نکن 

زردچوبه یکم فلفل سیاه بزن کافیه

اگ مرغ میپزی باهمون زنجبیل طعمشو بهتر کن

عصاره ها ممکنه حالتو بدکنن استفاده نکن 

دمنوش عرقیجات استفاده نکن اصلا

چیزای قاعده اور نخور مثل دارچین زعفران زیره گشنیز جعفری جیگر هویج اناناس نخوری 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من الان ۷ هفتمه تازه شروع شده یروز خوبم یروز بد باز چندروز خوبم چندروز بد 🥲

هنوز اولشه رفته رفته ب یسری چیزا تهوع پیدا میکنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
منم این هفته ۸ هفته ام ولی چیزی نمی دونم فقط معده ام کمی حالت جوش داره البته من در اونیکی بارداری ها ...

منم یک لحظه میاد سراغم اول صبح بعد خوب میشم هرروز اینجوری نمیشم یروز خوبم یروز بد ،  

من بارداری اولم هست 

انشاالله بسلامتی بگذره این روزاتون عزیزم 

منم یک لحظه میاد سراغم اول صبح بعد خوب میشم هرروز اینجوری نمیشم یروز خوبم یروز بد ، من بارداری اولم ...

همچنین برای شما هم بلاخره بارداریه سختی های هر ماه خودشو داره انشاالله نی نی تون سالم بیاد بغلتون

🥲🥲ای خدا

بالاخره بمرور میفهمی چی حالتو بدمیکنه چی حالتو خوب میکنه

اسپندهم خوبه 

من هروقت تهوع میگرفت هیچی حالمو خوب نمیکرد انقد بالا میاوردم جونم درمیومد

تایه قلوپ اب نمیخوردم همینجوری عوق میزدم تپش قلب میگرفتم بی‌حال میشدم میرفتم دراز میکشیدم

بعد سعی کن سه ماه اولو فقط بخورو بخواب کنی اصلا کارخونه برات مهم نباشه شده بگو شوهرت ازبیرون غذابخره بذار عادت کنه بهت توجه کنه بعدزایمان ب این توجهها خیلی نیاز پیدا مبکنی

ازش بخواه توکارای خونه کمکت کنه جاروبرقی اصلا نکش