2777
2789
خیلی حس بدیه نمیدونم چرا یسریا ندارن اصلا من دیگه نمیتونم تحمل کنم همینجوری عادیش از حالت تهوع استرس ...

الان چندماهت شده من یادمه تا6 هفت ماهگی داشتم جونم بالا میومد انقد بالامیاوردمو عوق میزدم باز یچن ماه قط شد اخرای بارداریم اومد سراغم و یمدت هم بعدبارداری داشتم 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من از ماه دوم تا ماه چهارم قرص ب6 دکترمینوشت برام روزی یه دونه بعد صبحانه میخوردم عالی جواب میداد. دوبارم رفتیم سیرابی فروشی سیرابی اماده خوردم. توخونه اول اسپند دودمیکردم بعد غذاتف میدادم که بوش اذیتم نکنه. صبح زود هم یه تکه کشک یا نون خشک میخوردم بعد بلندمیشدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمیترونتو غذاهات زنجبیل بزنو صبح قبل اینکه پاشی ازجات یچیزی بخور همیشه کنار تختتو پراز تنقلات کنبیسک ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم 🙏🏻🤍دعا کن شماهم برام این روزا زودتر بگذرن 😞

اره چندروز خونه مامانم اینا بودم حالم خوب بود اصلا انگار نه انگار تا امدم خونه خودمون باز شروع شد

پس تو ویارت به خونه خودته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من از ماه دوم تا ماه چهارم قرص ب6 دکترمینوشت برام روزی یه دونه بعد صبحانه میخوردم عالی جواب میداد. د ...

این نون خشک خیلیا گفتن خوب بوده براشون بگیرم منم چون واقعا عذاب میکشم اینجوری ، مرسی عزیزم

مرسی عزیزم حتما انجام میدم 🙏🏻🤍دعا کن شماهم برام این روزا زودتر بگذرن 😞

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی بچتو بغل بگیری زایمان اسونی داشته باشی

این نون خشک خیلیا گفتن خوب بوده براشون بگیرم منم چون واقعا عذاب میکشم اینجوری ، مرسی عزیزم

چوب شور بخر یا بیسکوییت ترد اوناهم مثل نون خشکه