2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهیچی بهتر نشدی ؟؟ خیلی اذیت میشه ادم 😞

نه تا اخر ۴ ماه بود

حتی الان اخرای ۷ ماهم هنوز هست

البته الان نون خشک میخورم خوب میشه ولی ۴ ماه اول یادمه هیچی جواب نمیداد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دمیترون

تو غذاهات زنجبیل بزن

و صبح قبل اینکه پاشی ازجات یچیزی بخور 

همیشه کنار تختتو پراز تنقلات کن

بیسکوییت میوه 

مویز خیلی عالیه اگ هرصبح ناشتا 20 تا دهنت بذاری بچت باهوش میشه

بیشتراز بیس تا نباید خورد 

خیلی توبارداریت تاثیر خوب داره

بدردت خورد دعام کن  

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

صبحا اب نخور مایعات نخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه تا اخر ۴ ماه بودحتی الان اخرای ۷ ماهم هنوز هستالبته الان نون خشک میخورم خوب میشه ولی ۴ ماه اول یا ...

خیلی حس بدیه نمیدونم چرا یسریا ندارن اصلا من دیگه نمیتونم تحمل کنم همینجوری عادیش از حالت تهوع استرس میگرفتم الان دیگه هیچی😩

اصلا با این حال از خواب بیدار میشم

اره هممون رد دادیم این دورانو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40