2777
2789
عنوان

منی ک تو خونه بابام یه قاشق بلند نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 118 پست
والا من و همسرم هم دقیقا همینه شرایط غذا خوردنمونبا برنامه کارشناس تغذیه ورزشی پیش میریممن اخر هفته ...

خب شما سبک زندگی خیلی خاصی دارید و در واقع اکثرا به این میگن ادایی.

مردم عادی در هفته چند بار خورشت میخورن که فقط پخت همون سه ساعت طول میکشه. هزار تا کار دیگه خونه بماند.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کااار کن ک اومدی خونه شوهرررر مث چی پشیمون میشی😂😂

😂هیچی بلد نیستم اسی حتی یه برنج درست کردن😭ولی خب ایشالله تابستون مادر گرامی دوره اشپزی میخاد شروع کنه برام 😂دیگه میخام بشورم بسابم بپزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂هیچی بلد نیستم اسی حتی یه برنج درست کردن😭ولی خب ایشالله تابستون مادر گرامی دوره اشپزی میخاد شروع ...

اووؤوف کدبانوی اینده‍ه‍ه 

خاستگار بفرستممم 😂😂😂

😂نه قربانت اول همچیو یاد بگیرم بعد میگم بفرستی😐😂الان جا داری بگی بهم بچه پررو

نبابا بچه پرو چی 😂

تؤ این بیشوهری باید گلیم خودتو از  اب بکشی بیرؤن😂

نبابا بچه پرو چی 😂تؤ این بیشوهری باید گلیم خودتو از اب بکشی بیرؤن😂

😂😂هنوز که از بچه 2ساله بدترم باید خیلی رو خودم کار کنم چی میشد شوهرا خودشون اشپزی کار خونه بلد باشن تازه قهروناز بچه بازیامونم دوست داشته باشن هق😭😂