2777
2789
عنوان

منی ک تو خونه بابام یه قاشق بلند نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 118 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازدواج نمیکنم فقد تو خونه خودمون میخورم میخوابم

دقیقا منم میگفتم ازدواج نمیکنم بابامم میگف دخترمو شوهر نمیدم😂

اما تیر عشقو ک بخوری دیگه نمیفهمی چیشد😂

منم مثل شما بودم...دوستای مامانم می گفتن فردا شوهر کنی می خوای چکار کنی؟می گفتم چند تا نوکر می گیرم...نمیدونستم اونقدر ماهر میشم که نوکری چند نفر رو هم می کنم  

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
منم مثل شما بودم...دوستای مامانم می گفتن فردا شوهر کنی می خوای چکار کنی؟می گفتم چند تا نوکر می گیرم. ...

😂😂😂 اره ادم یواش یواش میاد دستش 

معمولا دخترایب ک خونخ باباشون هیچ کاری نمیکردن وسواس میشن من که اینجور شدم

خب شما سبک زندگی خیلی خاصی دارید و در واقع اکثرا به این میگن ادایی.مردم عادی در هفته چند بار خورشت م ...

توی بازه زمانی که خورشت داره میپزه شما بالا سر قابلمه وایمیستید بهش زل میزنید؟! 

ما نهااااایتا نیم ساعته مواد خورشت رو اماده میکنیم و با زودپز کمتر از یه ساعت طول میکشه بپزه و توی این یک ساعت هم اگر خونه تمیزکاری بخواد انجام میدیم

خوب دوست دارید کارها رو کش بدین مختارید اما دیگه انقدر شامی نباشید از کمبود وقت و زیادی کاز 

توی بازه زمانی که خورشت داره میپزه شما بالا سر قابلمه وایمیستید بهش زل میزنید؟! ما نهااااایتا نیم سا ...

عزیزم من شاغلم و اتفاقا همه میگن خیلی سریعم.

حالا برام واقعا سواله چجوری تو نیم ساعت گوشت میخری، میبری، میشوری، تفت میدی، سبزی(گردو...) تمیز میکنی میشوری، خرد میکنی، سرخ میکنی، مواد دیگه رو آماده میکنی، برنج میشوری ابکش میکنی روغن میریزی یا پلوپزو آروم میشوری، پاک کردن گاز، جمع کردن ظرفا و‌ گاهی شستن و... به کنار.

نوشتن کامل اینا هم بیشتر از نیم ساعت طول میکشه چه برسه به انجامش😐

نکنه غذای آماده رو از یخچال درمیارید گرم میکنید؟!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم من شاغلم و اتفاقا همه میگن خیلی سریعم.حالا برام واقعا سواله چجوری تو نیم ساعت گوشت میخری، میبر ...

گوشت رو ما دو سه ماه یکبار میخریم

هر بار برای یه وعده غذا نمیریم قصابی

سبزی رو هم سالی دو بار اماده تهیه میکنیم و برای یه وعده قرمه سبزی این همه وقت نمیذاریم 

سریع پیاز رو تفت میدیم گوشت و سبزی رو که از قبل توی یخچاله اضافه میکنیم، بعدش که یکم باهم حرارت دیدن لوبیا و اب رو میریزیم و در زودپز رو میبندیم

کسی که وقتش براش ارزشمنده با دقت برنامه ریزی میکنه که بتونه استفاده بهینه از زمان داشته باشه

الان امکانات فریز کردن هست، دلیلی نداره مثل زن های صد سال پیش این همه وقت بذاریم برای هر وعده غذا

باز هم میگم شما اگه دوس دارید واسه یه قرمه سبزی برید قصابی و سبزی فروشی و دو سه ساعت سبزی پاک کنید و بشورید و خرد کنید و… کاملا مختارید اما دیگه جایی برای اعتراض به کمبود وقت نمیمونه چون میتونید توی زمان خیلی کوتاهتر انجامش بدین

مامان من سبزی رو اماده نمیخره و خونه داره، با این وجود خودش سالی دو بار وقت میذاره و سبزی خورشت و سوپ و اش و کوکو رو اماده میکنه (یا فریز میکنه یا خشک) و در طول سال هر بار انقدر علاف یه کیلو سبزی نمیشه  

عزیزم من شاغلم و اتفاقا همه میگن خیلی سریعم.حالا برام واقعا سواله چجوری تو نیم ساعت گوشت میخری، میبر ...

موقع اشپزی یا کلا در طول روز هر ظرفی کثیف میشه مستقیم میذاریمش توی ماشین

هروقت پر شد ماشین روشن میشه و مدام پای سینک نمیمونیم برای ظرف شستن

بعد از پخت غذا هم دستمال کشیدن به گاز کلا پنج دقیقه طول میکشه 

برنج هم اگه مهمون نداشته باشیم کته درست میکنیم 

سریع دو پیمونه برنج رو میشوریم و میریزم توی پلو پز و روشنش میکنیم،  هرچقدر هم لفتش بدم بیشتر از پنج دقیقه طول نمیکشه