2777
2789
عنوان

منی ک تو خونه بابام یه قاشق بلند نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 118 پست
شوهرم اولایه زندگیمون یه تاید یه مایع ظرفشویی یه شامپو کلا یدونه کوچیک میخرید طفلی عمق فاجعه رو درک ...

🤣🤣🤣🤣 واای خدا 

حالا من خاستم باکلاس بازی در بیارم رفتم دامستوس چربی زدا و شیشه شور و تایدو لکع بر خریدم هیچ کدؤم ب اندازهه لک بر استفادم نمیشع الکی جو گیر شدم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو نمیدونم اما من امروز اینقدر درگیر کاره خونه بودم ک کمر دردی گرفتم بیا ب دیدن ببین اصن دو سه ساع ...

خب عزیزم کارت اشتباهه چرا واقعا 7 8 بار ظرف میشوری؟! دونفر آدم مگه چقد ظرف کثیف میکنین؟! 

رژیم باشگاهی این دردسرها رم داره دیگه 

منتها شما چون از اول اینکارا رو نکردی عادت نداری برات سخته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
🤣🤣🤣🤣 واای خدا حالا من خاستم باکلاس بازی در بیارم رفتم دامستوس چربی زدا و شیشه شور و تایدو لکع بر ...

من سیف از همه مدل انواع مایع لباسشویی اتک دتمیتوس در اندثواع رگ جرمگیر فدیشه و ........خریدم ولی از همشون استفاده میکنم

خب عزیزم کارت اشتباهه چرا واقعا 7 8 بار ظرف میشوری؟! دونفر آدم مگه چقد ظرف کثیف میکنین؟! رژیم باشگاه ...

خب زیاد ظرف کثیف میشه چون زیاد غذا درست میکنم و بلع چون کار نکردم خونه بابام الان سختمه

خونه داری سخترین کاره تا خونه داری نکنی نمیفهمی وای من تازه اول راهم خیلی دوست دارم غذا درست کنم ولی ...

نترس اولش شایدم بد بشه اما یواش یواش میاد دستت 

ااخه من روم نمیشه از کسی بپرسم اصن یه وضعی

از مادرت بپرس تازه الان ک هوش مصنوعی عالی دستور میده حتی بهش بگو ک بهت کلیپ نخوه پخت فلان غذا رؤ معرفی کنه دییگهه راحته