2777
2789
عنوان

منی ک تو خونه بابام یه قاشق بلند نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 118 پست
دقیقاااا باورت میشه مهمون ک میاد هیج ظرفیو نمیزارم یبشوره میزارم ک رفتن میوفتم ب جون ظرفا ولی خب پدر ...

من چهارتا بچه دارم مهمون زیاد نمیاد ولی بچه هام خیلی شکمو هستن سه وعده غذایی اصلی دو وعده میان وعده میوه خوراکی در طول روز کلی ظرف کثیف میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که دخترخونم میبینم چقدر مادرم میدوعه تو خونه خدایی تو بگو چی‌میزنی؟

والا من سال هاست متاهلم

بچه ندارم اما هم خونه زندگیمون مرتبه همیشه هم اشپزی و مهمونی داریم

شاغل هم هستم 

من چهارتا بچه دارم مهمون زیاد نمیاد ولی بچه هام خیلی شکمو هستن سه وعده غذایی اصلی دو وعده میان وعده ...

عزیزززم خداحفظشون کنه ایشاالله 

واقعاا اینجور اذیت میشی ما دونفریم وضعم اینه چ برسهوب شما😂

عزیزززم خداحفظشون کنه ایشاالله واقعاا اینجور اذیت میشی ما دونفریم وضعم اینه چ برسهوب شما😂

من فقط آشپزخونه هستم گردگیری دوست ندارم جمع کردن خونه هم راحته جارو هم هروقت حوصله داشته باشم البته خونم برق نمیزنه ولی مرتبه ،شلخته نیستم

تورو نمیدونم اما من امروز اینقدر درگیر کاره خونه بودم ک کمر دردی گرفتم بیا ب دیدن ببین اصن دو سه ساع ...

والا من و همسرم هم دقیقا همینه شرایط غذا خوردنمون

با برنامه کارشناس تغذیه ورزشی پیش میریم

من اخر هفته ها فیله مرغ  و ماهی مرینیت میکنم میذارم توی فریزر، در طول هفته میذارمش توی فر و با اماده کردن سالاد و کته کلا بیشتر از نیم ساعت در روز وقت نمیگیره

خیلی از غذاها رو از قبل اینجوری تدارک میبینم 

ظرف هم میذاریم توی ماشین

هرچی هم برمیداریم سریع میذاریم سرجاش که ریخت و پاش نشه

والا من و همسرم هم دقیقا همینه شرایط غذا خوردنمونبا برنامه کارشناس تغذیه ورزشی پیش میریممن اخر هفته ...

خب من همسرم برعکسه بخاطر اینکه کارش،سنگینه وقتی میاد خونه توانایی انجام کاریو نداره برا همین حتی لباساشم تو حال عوض میکنه بنده خدا ب زور غذا میخوره بقیش میخوابه اخر هفته جمعو جور میکنه اما تو هفته فقط خودمم 

بعد عزیزم  منم همیشه خونم تمیزه همیشه جمعو جورم اما میگم خسته میشم توانایی بدنی ادما متفاوته مثلا من کم خوبم ی سری ویتامین بدنم کم داره دلیل نمیشه شما بیای بگی  شما واقعا ادایی

من فقط آشپزخونه هستم گردگیری دوست ندارم جمع کردن خونه هم راحته جارو هم هروقت حوصله داشته باشم البته ...

مهم احساس رضایت خودتونع وقتی خودت با این نوع زندگی راحتی و ارامش داری پس ادامش بده