2777
2789

الان روری صدو پنجاه بار ظرف میشورم جارو میکشم گرد گیری میکنم .از همه مهم ترررررر غذا درست میکنم😫😫😫

الان دغدغم اینه فردا نهار چی درست کنم مغزم تاب داددههههه

بجه ها کاش بشه یکیو استخدام کنه فقط فکر کنه و اسم غذا بهم بگه من درست کنم

از هوش مصنوعی بپرس

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی اداست دیگه این همه ناله کردنهمه اش باهم دو سه ساعت وقت نمیگیره

منی که دخترخونم میبینم چقدر مادرم میدوعه تو خونه خدایی تو بگو چی‌میزنی؟

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

همه همینجورن تو تنها نیستی

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

چی میگید توروخدا 

من کل روزم مشغول همین کارای خونم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چی میگید توروخدا 

من کل روزم مشغول همین کارای خونم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چقدرم افتخار میکنین که تو خونه باباتون دست به سیاه و سفید نمیزدین

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

تورو نمیدونم اما من امروز اینقدر درگیر کاره خونه بودم ک کمر دردی گرفتم بیا ب دیدن ببین اصن دو سه ساعت ولی وقتی کارت سنگین باشه همون دو سه ساعت انرژیت رو میبره ک من در طول روز هفت هشت بار ظرف میشورم چن نوع غذا بخاطر باشگاه رفتنه خودمو شوهرم درست میکنم ینی برنامه غذای پس عزیزم از،زاویه دید خودت نگاه نکن

چقدرم افتخار میکنین که تو خونه باباتون دست به سیاه و سفید نمیزدین

عزیزم افتخار نمیکنم میگم اینجور بودم نمیگم کارم درست بود یا غلط میخواستم اینو برسونم  الان کاملا برعکس شدم و یکم سختمه چرا اینحا اینقدر همه جبهه میگیرن