2777
2789
عنوان

نظرتون چیه ❓️👶🏻

43 بازدید | 7 پست

داداشم ۲ سالشه رنگ های آبی بنفش قهوه ای قرمز زرد نارنجی و صورتی و سبز رو بلده البته این سه تای آخری رو باید بیشتر باهاش کار کنم ولی اونارو کامل بلده

یا مثلا فیلم که میشینه باهامون نکاه میکنه تا میزاره فیلم رو (سیب ممنوعه)وقتی هالیت میاد میگه هالیته ییلدیز هم ک میاد میگه ییلدیزه البته کامل و درست ییلدیز رو نمیگه😂

کلا داداشم هوشیاره همه میگن ب خودت رفته😎😂

دیگه مثلا از ۱تا ۱۰ انگلیسی رو بلده و فارسی و مثلا .۱۰.۲۰‌.۳۰.۴۰.و.... اینارو میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور چی؟وا

مشاور تربیت کودک

چون سوالی که پرسیدی در حیطه ی تخصصی ایشون رفت 

اطرافیان من با مشاور تربیتو از همه جوانب جلو میبرن و کودکان خیلی موفق دارند 

اگر هم شرایطش نیست تا هر چقدر میتونی اصول یادگیری مباحث مهمو در ذهنش جایگزاری کن

حواست باشه چی میبینه و میشنوه 

من فیلمی که میگی رو نمیبینم ایا این فیلم مناسب سنشه؟و کلا یادت باشه بچه ها باید بچگی کنند اهنگ کودکانه ی خودشو کارتون خودشون و..تماشا کنند 

باید این مسائلو خیلی جدی مدیریت کنی چون بعدها تاثیر مثبت یا منفی تربیتی داداشی که روی تربیتش موثری رو میبینی

پناه بر خدا چرا ترکید نمیدونمهیچی حرف خاصی نزده بودم

نی نی یار فعال شده

هر چی میبینه میفرسته هوا

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...