2777
2789
عنوان

کیا بعد از زایمان با شوهرشون به مشکل خوردن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 105 پست
کم‌کم‌ با گذر زمان حالت بهتر میشه خودتو بپذیر و به خودت برس به خدا نزدیک شو ازش آرامش بخواه

الان دقیقا همینطورم 

نمازامو مرتب میخونم میخوام از فردا هم قرانو شرو کنم

امیدوارم حال دلم خوب شه و عاقل بشم انقد خودمو وقف کسی نگنم

خدارو شکر که الان خوبید ، من میترسم تا قبل دو سال کارمون به طلاق بکشه

چندساله ازدواج کردین؟؟ببین تا ۵سال اول کاملن طبیعیه بحث درگیری لجبازی ...اگ صبوری کنید این دورانو بعدش همه چیز خوب میشع

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دبقا همینطوره نمیخوام تایید کنم که بیشتر به انتقام فکر کنی عزیزماما خودتو بپذیر و ببخش خودتوو بذاریم ...

همه ی چیزایی که گفتیو دوست دارم انجام بدم اما اگه بگم نمیتونم باور میکنی؟‌ از درون تحت فشار شدیدم

بمیرم واستمنم توی این دوران سخت هستم دوقلوهام یک سال و نیم شونه با این که ۶ سال منتظر بودیم و شوهرم ...

خدا نکنه عزیزم...منم این‌دورانو گذروندم هردو نفرمون ب شدت افسرده و گوشه گیری شده بودیم هرکس تو حال خودش بود ...نمیدونم جرا فقط واسه رابطه میومد سمتم ...نمیدونم دلیلش چیه واقعن حالا امیدوارم بعد از زایمان دومی این چیزا تکرار نشه...بنظرم همش از بی تجربگی هستش ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندساله ازدواج کردین؟؟ببین تا ۵سال اول کاملن طبیعیه بحث درگیری لجبازی ...اگ صبوری کنید این دورانو بع ...

من الان ۸ ساله ازدواج‌کردم‌هنوزم به تفاهم نرسیدیم 

البته شوهرم تازه ۳۰ سالش شده 

خیلی بچه بودیم

بنظرت درست میشه-

اره بارها صحبت کردیم که کاش بهش نمیگفتم

منم خاطره بدی از چند روز قبل زایمانم  دارم الانم دوساله یادم میفته اشک تو چشام جم میشه اما همسرم بعد زایمان  خیلی همراه  و همدل بود و کمک میکنه  یجوری اون ناراحتی یادم نرفته ولی سبک  شده خیلی به روش اوردم   معذرت  خاهی یا جبران خاصی نکرد ولی خب  با رفتارش یکم دلم اروم شد

من الان ۸ ساله ازدواج‌کردم‌هنوزم به تفاهم نرسیدیم البته شوهرم تازه ۳۰ سالش شده خیلی بچه بودیمبنظرت د ...

اره بابا درست میشه...ولی باید دو طرف بخان من با شوهرم ۹سال تفاوت سنی داریم الان من ۳۳او ۴۲بخدا یه رفتارهای بچگانه ای داره اصلن تعجب میکنم مردا دیر بالغ میشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نکنه عزیزم...منم این‌دورانو گذروندم هردو نفرمون ب شدت افسرده و گوشه گیری شده بودیم هرکس تو حال خ ...

خب چه تجربه ای عزیزم

خیلی سخته بخدا

آخه من این همه خسته میشم و یکم محبت میخوام

اما خب فقط واسه رابطه میاد حالم بد میشه اگرم اعتراض کنم بد اخلاق میشه 

اما بچه ها رو خیلی دوس داره

بهشون رسیدگی میکنه میبرشون بیرون 

به خورد و خوراکشون میرسه کار میکنه 

فقط محبتش خیلی کم شده 

اما هر شب از من رابطه میخواد ک من ازش نفرت دارم

اره بابا درست میشه...ولی باید دو طرف بخان من با شوهرم ۹سال تفاوت سنی داریم الان من ۳۳او ۴۲بخدا یه رف ...

وای خدای من 

آره دیقا 

شوهرم میگه میخوام عوض بشم

اخلاقش خیلی خوب شده مسئولیت پذیر شده. سرکار بیشتر میره

انگار ۳۰ سالش ک شد عقلش یکم بهتر شد

اما همین که محبتش از من کم شده دارن آب میشم

خب چه تجربه ای عزیزمخیلی سخته بخداآخه من این همه خسته میشم و یکم محبت میخواماما خب فقط واسه رابطه می ...

ببین بعد زایمان دو سال طول می‌کشه تا هورمونها ب حالت تعادل برسه ...شما هم بنظرم افسردگی داری ..‌کسی‌رو داری کمک حالت باشع؟بچه‌ ها رو واست بگیره با شوهرت برین دوتایی وقت بگذرانید....من آخه جاریم و دیدم بچه ش از چله در اومد چند روز یبار می‌داشت خونه مادرشوهرم با شوهرش میرفتم بیرون پیاده روی یا گشت و گذار ...خب خیلی تاثیر داره دیگ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدای من آره دیقا شوهرم میگه میخوام عوض بشماخلاقش خیلی خوب شده مسئولیت پذیر شده. سرکار بیشتر میره ...

توکل ی خدا درست میشه سختیای زندگی همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40