2777
2789
عنوان

چرا میگین کسانی که کتک میخورن نمیتونن خوب بچه بزرگ بکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
همه کارهای دخترت طبیعی هست تو صبرت کم شده اما بت حق میدم برای شروع از هشدار دادن جوری که خیلی نترسه ...

چجور خشمم‌ روکنترل کنم همش گریه میکنه درخواستش رو میگه مثلا یا یه چیزی میگم لج میکنه چکنم شایدم من روش پرورش بچه بلد نیستم 

من بدترین کودکی رو داشتمخیلی بد پدر خیلی بدی داشتمولی انقدر همسر خوبی انتخاب کردم تا پدر خوبی باشهان ...

پدر من مثل گل اما مادرم مامور عذاب همه بود

گاهی میگم چی میشد منم یه مادر مثل خودم داشتم بی پناه بودم با چشمای ترسیده که تا چیزی میخوردم فحش میشنیدم حق نداشتم گریه کنم هیچ چیزی رو دوبار بهم نمیگفت بار دوم کتک بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور خشمم‌ روکنترل کنم همش گریه میکنه درخواستش رو میگه مثلا یا یه چیزی میگم لج میکنه چکنم شایدم من ر ...

احساس میکنم شوهرت مثل شوهر من تو بچه داری کمک نمیکنه الان دختر شما به توجه و تفریح نیاز داره اون بچه خیلی در عذاب هست باید بره بگرده خوراکی مورد علاقش رو بخوره چیزایی که دوس داره از طرف داداشش بش بدین بگین اون خریده

احساس میکنم شوهرت مثل شوهر من تو بچه داری کمک نمیکنه الان دختر شما به توجه و تفریح نیاز داره اون بچه ...

همش سرش تو گوشیه روتمیزی خونه حساسه البته خودش کمک میکنه تو تمیزی چون وسواسیه و من رو قبول نداره و میبینه نمیرسم واقعا همش کوچیکه اویزونه ازم