2777
2789
عنوان

چرا میگین کسانی که کتک میخورن نمیتونن خوب بچه بزرگ بکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست

کسی نگفته نمیتونن 

بچه ای که کتک میخوره و کودکی خوبی نداره 

آسیب روحی روانی میبینه 

دچار تروما و تله های روانشناختی میشه 

همه افراد هم به یک شکل بروز نمیدن که 

آسیب ها توی هر فردی متفاوتن 

شما مثلا ممکنه شهصیت مهر طلب داشته باشی 

مثلا ها 

🥰                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیت خودم نیست ظرفیت روانیم کمه الان شیر میدم‌به دومی و فشار خانواده ها هم گاهی رومه با شوهرمم بحث ...

دخترت چندسالشه

هر موقع ناراحت شدی صلوات بفرس 

خود پروردگار بابت صبرت و رحم به بچه و کنترل خشم بهت اجر و پاداش دنیوی میده

کی گفته؟

تو بهترین مادر دنیایی

پر از تجربه

پر از لحظاتی که خودت تجربه کردی و بدترین احساسات دنیا رو تجربه کردی ولی اجازه ندادی دخترت تجربه کنه

به خودت افتخار کن

همیشه هم خوب بمون براش

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دخترت چندسالشههر موقع ناراحت شدی صلوات بفرس خود پروردگار بابت صبرت و رحم به بچه و کنترل خشم بهت اجر ...

پنج و نیم دخترم و پسر یک سال همش میندازه اونو تا یه وسیله میگیره دستش ازش میگیره تا میخابه جیغ نیزنه بیدار بشه نمیدونم والا ولی تمام حرفاتو قبول دارم من بی لیاقتم 

کی گفته؟تو بهترین مادر دنیاییپر از تجربهپر از لحظاتی که خودت تجربه کردی و بدترین احساسات دنیا رو تجر ...

زیاد شنیدم و دلم گرفته کاش صدام رو همه بشنون که مادرایی از جنس ما میتونن بهترین باشن

پنج و نیم دخترم و پسر یک سال همش میندازه اونو تا یه وسیله میگیره دستش ازش میگیره تا میخابه جیغ نیزنه ...

همه کارهای دخترت طبیعی هست تو صبرت کم شده اما بت حق میدم برای شروع از هشدار دادن جوری که خیلی نترسه شروع بکن و کتک رو کلا حذف کن بچه با کتک سرکش و لجباز میشه

زیاد شنیدم و دلم گرفته کاش صدام رو همه بشنون که مادرایی از جنس ما میتونن بهترین باشن

من بدترین کودکی رو داشتم

خیلی بد 

پدر خیلی بدی داشتم

ولی انقدر همسر خوبی انتخاب کردم تا پدر خوبی باشه

انقدر به دخترهام عشق میدم

منم گاهی اوقات صحنه‌های بدی میاد تو ذهنم

اگر اون بچگی بد رو نداشتم الان نمیتونستم انقدر بچه‌هام رو بفهمم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…