من خیلی اذیت شدم کتک خوردم تحقیر شدم هم تو جمع هم تو خونه و مادرم کار بدی نبود که در حقم نکنه یادمه یه روز سیب زمینی سرخ کرد من از مدرسه اومدم گشنه بودم سنمم کم بود اینقد فحشم داد و کنترل تلوزیون پرت کرد تو صورتم ولی من اصلا دلم نمیاد به دخترم چیزی بگم همه میگن چقد صبوری چقد خوب تربیت میکنی چقد با حوصله ای
جالب اینجاست امشب داشتم سیب زمینی سرخ میکردم دیدم بشقاب خالی شده دیدم دخترم همشو خورده و محو تماشای کارتن هست اصلا دلم نیومد چیزی بگم از اول رفتم پوست گرفتم و سرخ کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترت چندسالشههر موقع ناراحت شدی صلوات بفرس خود پروردگار بابت صبرت و رحم به بچه و کنترل خشم بهت اجر ...
پنج و نیم دخترم و پسر یک سال همش میندازه اونو تا یه وسیله میگیره دستش ازش میگیره تا میخابه جیغ نیزنه بیدار بشه نمیدونم والا ولی تمام حرفاتو قبول دارم من بی لیاقتم
پنج و نیم دخترم و پسر یک سال همش میندازه اونو تا یه وسیله میگیره دستش ازش میگیره تا میخابه جیغ نیزنه ...
همه کارهای دخترت طبیعی هست تو صبرت کم شده اما بت حق میدم برای شروع از هشدار دادن جوری که خیلی نترسه شروع بکن و کتک رو کلا حذف کن بچه با کتک سرکش و لجباز میشه