2777
2789

من برعکس همه دخترام وقتی نامزدم غیرتی میشه روم بیشتر برام جذابیت داره بخصوص وقتی می بینمش کارای میکنم غیرتیش میکنم اخماش میره توهم ب زمین وزمان بدمیگه بعدمیخندم بیشترحرصش میگیره و بااخم نگام میکنه باصدای بلندمیگه نخند تو ک میدونی چقددوست دارم غیرتیم نکن نکن حرصم بگیره بزار اروم باشم تاالانم بهم بی احترامی نکرده ها خط قرمزهاشوگفته من دست میزارم روضعف هاش چون عاشق غیرتی بودنشم😂نمیخام بدونه غیرتی بودنشودوسدارم چون اونوقت ضعفمومیدونه غیرتی نمیشه یبارخونمون بود حرصشودراوردم غیرتی شد مامانمم طرف اونوگرفت گف مرض داری پسرمردمو اذیت میکنی وقت ناهارشد گف نمیخورم ناراحت شد رفتم ازدلش دراوردم گف قول بده اذیتم نکنی گفتم باش الان بازکرم دارم اذیت کنم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل رمانا🙄

ارشاویر از عصبانیت قرمز شد ارتان را کنار زد و زیر گوشم‌گفت اجازه نداری بهش دست بدی وگرنه من میدونم و تو با لبخندی پیروزمندانه به ارتان دست دادم و ناگهان ارشاویر ارنج دستم دیگرم را محکم فشرد که از درد کم مانده بود گریه کنم مرا کشید به سوی اتاق میخواستم تقلا کنم در اتاق را باز کرد و مرا به سمت داخل پرتاپ کرد میخواستم از درد شکایت کنم که نگاهم به ارشاویر افتاد از ترس زبانم بند امد رگ های گردنش باد کرده بودن پیرهنش را در تنش جر داد و من با دنیای دخترانگیم خداحافظی کردم