2777
2789
عنوان

تل دارا بیان لطفا سوال مهمی دارم

117 بازدید | 10 پست

شوهرم رو لب تابش تل نصب کرده با شماره خودش که من میتونم تل شو ببینم حالا من امروز بدون اینکه تل قبلی رو پاک کنم از رو سیستم یه تل جدید نصب کردم با یه شماره دیگه .حالا میخوام ببینم اونم میتونه تو تل گوشیش چت های منو ببینه یا نه؟چون من هنوز چت هاشو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم چی شده دقیق

رو سیستم قبلا تل نصب بود من پاکش نکردم دوباره تل دانلود کردم نصب کردم با شماره دیگه.حالا بازم میتونم چت های شوهرمو ببینم اونم میتونه چت های منو ببینه یا اصلا متوجه میشه من تل نصب کردم؟پیامی نمیره براش تو تل؟؟؟

پس چرا من هنوز میتونم چت های تلشو ببینم ؟با اینکه تل جدید نصب کردم؟

میتونه ببینه اخه ایدی تلگرامش هنوز هست و شما فقط شماره رو تغییر دادید من خودم امتحان کردم و پیام های من برای مامانم و پیام های مامانم برای من اومدن

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝
میتونه ببینه اخه ایدی تلگرامش هنوز هست و شما فقط شماره رو تغییر دادید من خودم امتحان کردم و پیام های ...

,واقعا؟من چرا بعداز ظهری چت داشتم اگه شوهرم میتونست ببینه که بهم میگفت؟

رو سیستم قبلا تل نصب بود من پاکش نکردم دوباره تل دانلود کردم نصب کردم با شماره دیگه.حالا بازم میتونم ...

الان یعنی شما تو لپ تاپ تون دوتا تل دارین؟ یکی ش شوهرتون یکی شماره خودتون؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝