2777
2789
عنوان

حرومزاده های تو خیابون

1522 بازدید | 93 پست

امروز یه مسیری و باید با اتوبوس باهمسرم میرفتیم 

لباس پوشیدن من خیلی معمولیه خیلی خیلی ...هیچوقتم ارایش ندارم حتی یه رژ

لباسمم گشاد و معقول بود حتی موهامم بیرون نبود

تو اتوبوس ک نشستیم 

من استرس گرفتم نمیدونم چرا حس بدی داشتم همسرمم از ماجراهای مزاحمت ها و قضیه های اخیر حرف میزد باهام و با گوشیش کار میکرد...

یه لحظه حس کردم ب پهلوم فشار اومد نگاه کردم چیزی نبود...

دفعه دوم ک اینو حس کردم اروم زیر چشمی نگاه کردم دیدم یه حرومزاده با ۴۰ سال سن ب بالا دستشو از صندلی عقب اورده سمت من با پهلوم دستشو نگه داشتم و برگشتم زدم تو صورتش و داد و بیداد‌.....

همه شکه شده بودن حتی شوهرم 

هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم و فقط التماس میکرد ساکت ابروم رفت اشتباه فهمیدی کاری نکردم ..... تازه همسرم و اطرافیان متوجه شدن چه حیوونیه داد و بیداد کردن و یکی دونفر همسرم و نگه داشتن و یارو از اتوبوس پیاده شد

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 💕

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر حالم بد شده بود میلرزیدم از ترس ..ولی فقط دادمیزدم حیوون تو ناموس نداری ...تو چقدر مریضی ...گوه خوردی دستت و زدی ب من مرتیکه خر ....شوهرم انقدر عصبی بود ک اگ اون اقا نگهش نمیداشت میزد لهش میکرد ...دوتا پا داشت دوتاهم قرض کرد و فرار 

لعنت بر مردان بی غیرت و بی شرف

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.