2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقوی شووادامه بده ناامیدنشو

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

هر سری درست کنم همه چیو بیشتر خراب شد و هیچ امیدی نمونده برام

میفهمم منم بارهافکرکردم به آخررسیدم حتی دست اختلاف برداشتم ولی زندگی ادامه داره ومابایدادامه بدیم وخسته نشیم بارهاحس ناامیدیوتجربش کردم

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

خیلی تلاش کردم واسه درست کردنش اما هر سری خراب و خراب تر میشد و اعتماد به نفسم و امیدم رو از دست داد ...

دوباره بسازش بازم بسازش هر دفعه دوباره تلاش کن

همیشه باید امیدوار حفظ کنی وگرنه باید از اون طرف بمیری 

دوباره بسازش بازم بسازش هر دفعه دوباره تلاش کنهمیشه باید امیدوار حفظ کنی وگرنه باید از اون طرف بمیری

درسته این مدت که امید ندارم شبیه مرده های متحرک شدم زیر چشام کود شده هیچ ذوقی نمونده برام یکی یک چیز بهم بگه میزنم زیر گریه

تهش شد اون چیزی که خودت میخوای ؟

فهمیدم اون چیزی که میخوام به صلاحم نیست ولی خداروشکرالان همه چی خوبه