2777
2789
عنوان

جدی جدی کارم داره به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 35 پست
چراا

چون انقدر خودتو‌کم و‌نالایق میبینی که حاضری با کسی که تحقیرت میکنه، برات ارزشی قایل نیست، دلت و میشکنه، بهت احساس ناکافی بودن میده، دستکاری ذهنیت میکنه طوری که هر جور دلش بخواد باهات رفتار میکنه تهش شما میگی خب حق داره و خودتو مقصر میدونی، نه بخاطر دوست داشتن ( که همچین شخصیتی اصلا دوست داشتنی نیست) بلکه بخاطر ترس اینکه تنها بمونی و برای هیچ مرد دیگه ای دوست داشتنی و خواستنی نباشی!!!

واقعا چقدر تربیت مهمه، تا کجاها اثر میذاره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

دخترگل 

تاپیک هاتوسرزدم ‌متوجه چندنکته شدم ،بیشترنوشته هااینه که دلتون میخادهمسرتان رفتاررمانتیک داشته باشه ،براتون پول خرج کنه وکمک مالی انجام بده ،وقتش راباشمابگذرونه وحمایتتون کنه اماهمسرتان رمانتیک نیست ،خسیس نیست اماحمایت مالی انجام نمیده ،وقت گذرانی باخانواده رابه شماترجیح میده ،

نتیجه همه ی این مباحث راهمه مامی فهمیم 

به نظرم شمابایدبه عنوان زن هویت مستقل خودتان راحفظ کنید،اگرسطح مالی هامتفاوته قرارنیست ایشون شمارابه سطح خودش برسونه بلکه شمابایدبااعتمادبه نفس درهمین موقعیت ودراندازه خودتان جهازتهیه کنید،میهمانی بدهیدومعاشرت کنید،

به نظرمیرسه شخصیت مستقل وقوی موردپسندهمسرتونه 

وشمادنیاتون درتوجه ایشون وحمایت ایشون خلاصه شده ،موردی که باخساست تمام انجام نمیده 

اعتمادبه نفس بهترین گزینه است وکم کردن توقعات حمایتی ومالی 

ازایشان وتمام مواردی که شماحتمابهترمی دانید،وآنقدرهم که تأکیدمی کنیدساده نیستید،همسرتان فردی قوی مثل خودش میخواهدوشمادنبال حمایت وکم کردن مسئولیت هاتون هستیدومیدانم که برای این موقعیت زحمت وسختی کشیده اید

همسرشمادردنیای واقعی است شماهم دردنیای واقعی باشیدومحکم ومستقل ومهربان ،همسرتان ازفردانحصارطلب ومهرطلب و…خوشش نمیاد

بقیه راخودت میدانی واگرهمینطوری عین تاپیک هاپیش بری موفق نمیشی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترگل تاپیک هاتوسرزدم ‌متوجه چندنکته شدم ،بیشترنوشته هااینه که دلتون میخادهمسرتان رفتاررمانتیک داشت ...

بهترین راهنمایی که تا الان یه نفر بهم کرد🥲چقدر دوست داشتم اینارو یکی زودتر میگفت کاش به بزرگ تر داشتم یا حداقل خودم عقلم رسیده بود.دیگه الان که همه چی داره تموم میشه..

دخترگل تاپیک هاتوسرزدم ‌متوجه چندنکته شدم ،بیشترنوشته هااینه که دلتون میخادهمسرتان رفتاررمانتیک داشت ...

کاش شما خواهرم بودین

من تو زندگی سختی و تنهایی زیاد کشیدم اونقدر زیاد که فکرشم نمیتونین بکنین.وقتی اون اومد تو زندگیم دلم خوش شد یه مرد دارم که حامی من میشه.من از نظر بقیه یه دختر مستقل و قویم.ولی واقعا تو تنهایی و خلوت خودم دلم میخواست برای اون قوی نباشم اون پشتم باشه اون نذاره اشکم دربیاد.از این همه قوی بودن گاهی خسته میشم

کاش شما خواهرم بودینمن تو زندگی سختی و تنهایی زیاد کشیدم اونقدر زیاد که فکرشم نمیتونین بکنین.وقتی او ...

حق دارید

همسرتان آن شخص قوی ومستقل رادیده وپسندیده 

واین شخص  دورازانتظاراتش هست 

شماخودتان باشید کافیه 

همینی که هستیدعالیترین وجه شماست ،بی ریا،معمولی،پافیلی،زیبا،…

همشون قشنگن وشماباایناتااینجاآمدیدباتمام دشواری 

این قشنگی هاراازدست ندید

باهمین پای قوی جلوبریدباهمین صورت قشنگ بخندیدوباهمان درآمداندک لباس ووسیله بخرید

شمادراندازه ی خودتان کاملی

🌸🌸🌸

همسرت ازتون جدانمیشه جدانمیشه اگرخودتان رادوست داشته باشیدوکمی سرتان راافراشته نگه دارید،نگران نباشید💐

من ته دلم دوست دارم جدا شن چون خیلی بهم بدی کردهاما واقعا کسی رو ندارم میگم نکنه بی سرپناه شم وقتی پ ...

هعی محکم ترین سرپناه فقط خودتی ولی اگه دوست داره ومیتونی ادامه بدی بنظرم باهاش بمون 

icy_floer