2777
2789
عنوان

جدی جدی کارم داره به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 35 پست
خودتو وابسته نشون نده یا ضعیف نباش ولی اجازه نده زندگیت خراب بشه بهش بگو من دوست دارم حالا با سیاست ...

من ته دلم دوست دارم جدا شن چون خیلی بهم بدی کرده

اما واقعا کسی رو ندارم میگم نکنه بی سرپناه شم وقتی پیر شدم

شوهرم همه چیش خوبه ولی رمانتیک نیست خیلیم رک و بی ادبه

مجبورش نکردمخودش اومد جلوولی بعد از عقد ازم بیزار شد

این عوض نمیشه 

اگه پول برات اینقدر مهمه که میتونی تحقیرهاشو تحمل کنی بمون 

تا آخر زندگی توی سرت میزنه مخصوصا اینکه با هم دوست بودین و شاید فقط روی احساس گناه پا پیش گذاشته 

اگه واقعا دوستت داشت مطمین باش جهیزیه رو خودش یواشکی می‌خرید که جلوی خانواده ش سربلند باشی نه اینکه خودش بهت طعمه بزنه 

قشنگ معلومه تا آخر عمر قراره تحقیر بشی گلم 

از پولش هم چیزی بهت نمی‌ماسه چون حتی تو رو لایق ماشینش هم نمی‌بینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکه قبلیت نوشتی قبلا چند بار بهش گقتی بیا جدا بشیم قبول نکرده الان که اون میگه جدا بشیم چرا ناراح ...

نمیدونم🥲تا حالا خودمو انقدر نزدیک به طلاق ندیده بودم

دیگ  چ میشه کرد 

مردا وقتی نمیگن میخوایم جداشیمم با هزار رفتارو بی توجهی بت نشون میدن و باید بری

کسی بت بگه برو و نری تا آخر عمر بی منتت میکنه ک خودت خواستی من از اولم نمیخواستت

من ته دلم دوست دارم جدا شن چون خیلی بهم بدی کردهاما واقعا کسی رو ندارم میگم نکنه بی سرپناه شم وقتی پ ...

طبق تعریف طرف به بی تربیت ندید پدیده تازه به دوران رسیده است که فکر میکن به جای زن برده گرفته و باهات بد حرف میزن تنها بودن شرف داره به بودن با این ادم

مجبورش نکردمخودش اومد جلوولی بعد از عقد ازم بیزار شد

سعی کن کارهاتو باذگریه پیش نبر گریه برای بچه هاست با حرف های اروم ومنطقی حرف بزن عاقلانه من گریه هام فقط موقعی خیانت شوهرم بود خواستم ولش کنم نزاشت هیچ وقت غرورم اجازه نمیده مثل بچه هاباشم وحتی خانواده ام برادر وغیرع رو جلوش نگغتم کاری کنی بلایی سرت میارن همیشه خودم دفاع کردم وحرف زدم اما داداشم زنش ازبس گفت من برادر هام میزنند وفلان داداشم دیگع رفت وامد هم نداره بدش اومده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

من ته دلم دوست دارم جدا شن چون خیلی بهم بدی کردهاما واقعا کسی رو ندارم میگم نکنه بی سرپناه شم وقتی پ ...

چقدر طرز فکر سطح پایینی نشبت به خودت، زن، مرد و عشق داری

بنظرم وقت ازدواجت نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.