2777
2789
عنوان

بچه ها کمک بیاید توروخدااااا

173 بازدید | 24 پست

با یکی نزدیک دوماهه تو رابطم الان یهو برگشت گفت یچیز بگم ناراحت نمیشی دیگه عاشقت نیستم

خودمم حدس زده بودم چون سرد شده دگ نمیاد ببینتم مثل قبل میپیچونه

در جوابش چی بگم

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که سعی نکردی نقش بازی کنی و حس واقعیت رو زودتر بهم گفتی.خدا پاداش صداقتت رو بهت میدهآرزوی بهت ...

ازش نپرسم چرا

رابطه ها همیطوریه مسخره شده

بعد یه مدت طرفین از هم خسته میشن منتها دوست داشتنه ک رابطشونو نگه میداره،طرف شما احتمالا از اول دوستت نداشته یا کسی اومده تو زندگیش

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بنویس دل به دل راه داره و تمام

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

رابطه ها همیطوریه مسخره شدهبعد یه مدت طرفین از هم خسته میشن منتها دوست داشتنه ک رابطشونو نگه میداره، ...

ممکنه