2777
2789
پر پشت نشده کمتر میریزه میدونی اول باید جلو ریزش بگیر بعد بفکر دوباره پر پشت شدنش باشی

بخدا قبلا انقدر بلند بود اینطوری نمیریخت الان دست میکشم توشون میریزه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لامصب خواب خیلی رو همه چی تاثیر داره

اره واقعا من این چند سال سر کنکور تا ۳ و ۴ بیدارم موهام ریزشی داره که نگو قبلا دو دستی میکشیدی یکی نمیریخت الان هی دست نمیزنم دراز میکشم کلی میفته رو بالش

من آهن بدنم کم شده بود مشت مشت موهام میریخت،یه آزمایش خون واسه مواد معدنی بدنت و یه آزمایش تیروئید.ا ...

نه پریودم تنظیم ولی جدیدن خون پریودیم خیلی کم رنگه نسبت ب قبل و صورتمم خیلی داره جوش میزنه و...چن روز پیش دستم و شیشه بریدم خونم صورتی بود بیشتر تا قرمز😐😂

اره واقعا من این چند سال سر کنکور تا ۳ و ۴ بیدارم موهام ریزشی داره که نگو قبلا دو دستی میکشیدی یکی ن ...

اره کنکور همه رو بدبخت کرد اکثر کنکوریا موهاشون و کوتاه میکنن

مرسی ازتون امتحانش میکنم 😍😍فقط حنا هندی باشع یا قرمز؟

حنا سبز هستش که با آب ترکیب کنی قرمز میشه 

با چای سیاه که مخلوط کنی 

چای که داخل قوری هستش 

نیازی نداری با حنا مخلوط کن 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....