2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید راجبش

52 بازدید | 7 پست

من یه خواستگار دارم همه چیش خوبه فقط قیافش به دلم نیست و تغییرم نمیکنه. از طرفی تو ظاهر خودم قدم ۱۵۴ و ایشون ۱۸۰ و اینو دوست دارم که با توجه به خودم شاید مردهای قدبلند خیلی سمتم نیان. و اینکه خودمم چهره کاملا معمولی دارم و نشده کسی بهم بگه خوشگلی به جز آدمای کمی و تپلم هستم یه خورده. با توجه به همه اینا چیکار کنم نظرم چی باشه؟

به این فکر میکنم که مثلاً شاید آدمی بیاد به دلم بشینه ولی من به دلش نشینم چون خودم هم کاملا معمولی رو به پایینم از لحاظ ظاهری. یا مثلاً قدش کوتاه باشه و اینا. 

با توجه به همه اینا چیکار کنم؟ بگم آره یا نه ؟

اگه همه ظاهر به دلشون نشینه که خب زشتا هیچ وقت ازدواج نمیکنن

تیپش رو خودت میتونی عوض کنی 

ولی اگه ظاهرش ولقعا زشته جوری که با خودت فکر میکنی کنارش خجالت میکشی یا دوست نداری ب بقیه معرفیش کنی این کارو نکن 

هرچند من ب شخصه تو مرد زیبایی ظاهری برام اهمیت چندان نداذه معمولی باسه کافیه 

بیشتر ب اینکه اون آدم  چه موقعیتی اجتماعی داره خانوادش چطورین  وضعیت کار و درامدش چیه چقد عرضه داره نگاه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلم ننشسته انگار

عزیز من نمیشه هنه چیو باهم داشته باشی اگه میگی وضع مالیش ، اخلاقش ، خواتواده اش خوبن خوب قبول کن قبول نکنی فردا میای تاپیک میزنی یه خواستگار اارم خیلی خوشگل و خوشتیپه اما فقیره به نظرتون چیکار کنم 

عزیز من نمیشه هنه چیو باهم داشته باشی اگه میگی وضع مالیش ، اخلاقش ، خواتواده اش خوبن خوب قبول کن قبو ...

من فقط از این میترسم که ازدواج کنم پشیمون شم. اول زندگی میدونم سختی داره مثلاً تو اوضاع سختی و فشار مالی و..‌ ببینم دوسشم ندارم پسره رو. بعد مجبور شم باهاش بخوابم بیدار شم. میترسم ازدواج کنمم خوشم نیاد

من فقط از این میترسم که ازدواج کنم پشیمون شم. اول زندگی میدونم سختی داره مثلاً تو اوضاع سختی و فشار ...

اگه از همین الان انقدر حس منفی داری خب پس قبول نکن مردم که با عشق ازدواج میکنن و بعد پشیمون میشن اینطوزی دیگه بدتره