2777
2789
عنوان

یه مرده بهم پیام داده😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3432 بازدید | 87 پست
ای حالم بهم خورد ازش مردک من بودم فردا به شوهرم میگفتم امشب گناه داره شبکاره

منم میگم بهش

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کنم به شوهرم بگم تازه رفت سرکار شبکاره 

اره بگو چون صداتو شنیده دیگه هی مزاحم میشه بگی بهتره شاید اشناباشه بخواد امتحان کنه شوهرت درجریان باشه بهتره پنهون کاری نکن توک کاری نکردی یه مزاحمه شوهرت بزنگه بهش دیگه زنگت نمیزنه

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
فکر کردم یه مُرده بهتون پیام داده 😨 از این مرد ها که زیاده عجیبه که تعجب کردین

😂😂

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
اره بگو چون صداتو شنیده دیگه هی مزاحم میشه بگی بهتره شاید اشناباشه بخواد امتحان کنه شوهرت درجریان با ...

حتما بهش میگم فردا بیاد خونه

منم داشتم همچین مزاحمی حتی بخاطرش تاپیکم زدم ولی شانس اوردم شوهرمو درجریان.گذاشتم چون طرف تاصدای شوهرموشنیدم کلاخطشوخاموش کرد

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

حالا امروز خواستگار دوران دانشجوییم با ایمو باهام تماس گرفت دوبار. منم رد دادم و بلاک کردم. بی ادب میدونه بچه و شوهر دارم. خودشم زن و بچه داره!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بلاک کن جواب نده اگه دیدی با شماره های مختلف زنگ زد اونوقت به شوهرت بگو

همین فردا میگم وای کاش جواب نمیدادم اصلا

اينقدر عجيبه كه مزاحم اس بده؟:/

اولین باره خب