2777
2789

سلام دوستان لطفا اگر تجربه دارید راهنمایی کنید منو واقعا نگران هستم

من تازه وارد هفته ۳۵ شدم و احساس درد شدید داشتم دیشب رفتم بیمارستان بعد از معاینه گفتن که یک فینگر دهانه باز شده و بچه اومده تو لگن و بمن سرم و آمپول پروژسترون زدند و شیاف هم دادند ک استفاده کنم و گفتن که تنها راه همینه و اینک استراحت کنی میخوام ببینم کسی بوده که مثل من باشه و بچه چند هفته که مونده را همچنان تو رحم بمونه یا اینکه وارد پروسه زایمان شدم؟؟چون همچنان درد دارم و همش میترسم بچه زود بیاد حداقل بهم گفتن ۱۰ روز ک بمونه نیازی به دستگاه نیست دیگ

برو دکترت امپول بزنه برای ریه 

فکر کنم‌بتامتازون میزنن 

اگر بچه زود بدنیا بیاد مشکلی ندارا 

من دخترم ۳۵ و ۵ روز بدنیا امد کیسه اب پاره شد اما خداروشکر تو دستگاه نرفت خوب بود

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت مطلق باش شیاف و آمپول و مصرف کن بجز برای دستشویی رفتن اصلاااا بلند نشو دستشویی هم فقط فرنگی استفاده کن و ب خودت نباید فشار بیاری اگه خیلییی رعایت کنی میتونی حداقل تا  سروقت بدنیا بیاد

برو دکترت امپول بزنه برای ریه فکر کنم‌بتامتازون میزنن اگر بچه زود بدنیا بیاد مشکلی ندارا من دخترم ۳۵ ...

خب منم برای همین ۵ روز ک نمیدونم میرسونم یا نه استرس دارم 

ان شاءالله ک خیر باشه عزیزم مرسی

استراحت مطلق باش شیاف و آمپول و مصرف کن بجز برای دستشویی رفتن اصلاااا بلند نشو دستشویی هم فقط فرنگی ...

همه این کارارو حتی قبل از اینک باز بشه انجام می‌دادم

مرسی عزیزم

زیاد پیاده رویی نکندر حد یه غذا پختنمن بچه ی دومم رو هفته های آخر اینجوری نگه داشتم.۳۸ هفته زایمان ک ...

بخدا فقط غذا میپزم و ظرف میشورم وگرنه هیچکاری نمیکنم 

ان شاءالله که منم مثل شما بتونم تا اونموقع برسونم

بخدا فقط غذا میپزم و ظرف میشورم وگرنه هیچکاری نمیکنم ان شاءالله که منم مثل شما بتونم تا اونموقع برسو ...

همینطور ادامه بده

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
خب منم برای همین ۵ روز ک نمیدونم میرسونم یا نه استرس دارم ان شاءالله ک خیر باشه عزیزم مرسی

نگران نباش استرس بدتره 

من سر دختر دومیم دو هفته درد داشتم باز شده بود دکتر امپول داد بزنم تا ۳۸ رسید 

فعلا امضا ندارم
بخدا فقط غذا میپزم و ظرف میشورم وگرنه هیچکاری نمیکنم ان شاءالله که منم مثل شما بتونم تا اونموقع برسو ...

سلام عزیزم.من داخل واژنم درد و فشار حس میکنم.شما هم همینطوری بودی؟

نی نیت بدنیا اومد؟

من خیلی میترسم،هفته 34 هستم.

شما دقیقا کجات درد میکرد؟

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷