2777
2789

؟

چه بد

روانشناس چی؟ میتونه؟ 

یه راهنماییم میکنید؟ من رشتم حقوقه سال سومه ک میخونم

چون پیام نورم هم بیشتر خودم باید بخونم

تا بتونم ازمون بدم

از طرفی هم خیلی پول لازم هستم

سعی کردم هم سرکار برم هم درس بخونم، رفتمم ولی خیلی اذیت میشه ادم

گفتم امسال باز کنکور بدم برم فرهنگیان بعد حقوقو ادامه بدم ک میگن منافات داره

بعد ی سوال، الان شرایط سنی فرهنگیان چیه؟ 

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

۲۴ سال،فرهنگیان هم خبری نیست حقوقش اونقدر کفاف نمیده

چون شما تعهد رسمی داری به آموزش پرورش و نیروی انسانی تمام اونهایی باید یه شغل دومی انتخاب کنی که آسیب نزنه به این

۲۴ سال،فرهنگیان هم خبری نیست حقوقش اونقدر کفاف نمیدهچون شما تعهد رسمی داری به آموزش پرورش و نیروی ان ...

بازار کار حقوق چطوره بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کار حقوق چطوره بنظرتون

قبلا عالی بود الان چیزی که زیاده وکیل، مگر اینکه بتونی خیلی خودتو بکشی بالا و فن بیان عالی داشته باشیو شهرتونم جوری باشه که وکیل توش پرستیژ بالایی داشته باشه،

اما از ماهی ۱۲ تومن معلمی خیلی بهتر

قبلا عالی بود الان چیزی که زیاده وکیل، مگر اینکه بتونی خیلی خودتو بکشی بالا و فن بیان عالی داشته باش ...

میدونی چیه هررشته ای مد نظرمه کلا میگن اشباع شده

مملکت چ وضع بدی داره

کلاوکلا نمیتونن شغل دولتی داشته باشن اگه یه کارمند رسمی بخواد وکیل بشه اول باید از شغلش انصراف بده

حیف