2777
2789

سلام 

می‌خوام به جای سولاردام و  توستر و ماکروفر و اینا .. یک فر بخرم قیمتش بالاتره  ولی بهتره

و اینکه می‌خوام موقع اجاره خونه حواسم باشه یک خونه ای باشه که گاز صفحه داشته باشه توی کابینت ها و گاز رو هم نخرم 

سرویس چینی نخرم به جای آرکوپال بخرم 

بهم بگین سرویس چینی بهتره یا آرکوپال 

و اینکه ماشین ظرفشویی نخرم به جاش میز ناهار خوری بخرم

چون مستاجری ممکنه هر خونه ای جای ماشین نداشته باشه مگر اینکه رومیزی بخری وگرنه خیییلیی بهتر از ناهار خوریه

ولی خب باید جاشم باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرکوپال بهتر من چینی و سرامیک خریدم خیلی سنگین لب پر میشه زود 

ظرفشویی هم اوال عروسی آدم مهمان کم داره فک کنم میز نخار خوری بیشتر استفاده میشه تا ظرفشویی 

کلا هرچیزی که خودتون میدونید بهتر انجام بدید خیلی چیزا بستگی به دل آدم داره تا نظر بقیه 

راجع ب ارکوپال اره بهتر از چینیه چون سبکتره

من از سرخ کنم بیشتر استفاده میکنم بنظرم برا دم دستی خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میز جامیگیره 

گاز حتما بخر 

و اینکه آکروپال ها بشقاب های بزرگی دارن و مربع شکل غیر طبیعی ۲بار عوض کردم ظرف هام رو آخرش چینی دست دوم زرین گرفتم از دیوار و راضی هستم گرد و متوسط هستن ساده و شیک

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه

۳دقیقه درقیامت

شنود 

تقاص 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

من همه اینا که گفتی خریدم

سولاردام. فر. میز ناهارخوری. ظرفشویی. آرکوپال. چینی. کریستال. بلور. مس. همه چی

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

آرکوپال بهتر من چینی و سرامیک خریدم خیلی سنگین لب پر میشه زود ظرفشویی هم اوال عروسی آدم مهمان کم دار ...

خیلی ها میگن چینی رو استفاده نمیکنن و سنگینه 

بعضی ها هم گفتن هیچ ظرفی به شیکی اون ها نیست و لازمه باید بخرم چون مجلسی تر و شیک تره

خیلی ها میگن چینی رو استفاده نمیکنن و سنگینه بعضی ها هم گفتن هیچ ظرفی به شیکی اون ها نیست و لازمه با ...

لابد ارکوپال طرح جدید ندیدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من همه اینا که گفتی خریدمسولاردام. فر. میز ناهارخوری. ظرفشویی. آرکوپال. چینی. کریستال. بلور. مس. همه ...

فرق سولاردام و فر چیه 

شنیدم میگن فر همه ی قابلیت های مایکروفر و سولاردام و..و باهم داره

فرق سولاردام و فر چیه شنیدم میگن فر همه ی قابلیت های مایکروفر و سولاردام و..و باهم داره

برعکس گفتی

سولاردام همه قابلیتا داره

فر فقط فر هست 

ولی سولار هم مایکرو هست هم توستر هست گریل داره جوجه گردان داره بخارپز داره پلوپز داره کانوکشن داره هواپز داره هممممه چی هست

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره