2777
2789
عنوان

خجالت نمی کشید می توپید به کاربرا

437 بازدید | 44 پست

مدال میدن بهتون؟

مدال بدن هم مدال ادب نیست مدال بیشعوریه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

جدیدا سایت خیلی سم شده

من ک میام میرم عصبی میشم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تورا چه شده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورا چه شده

شورش و در اوردن فقط توهین می کنن

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

جدیدا سایت خیلی سم شدهمن ک میام میرم عصبی میشم

دقیقا یه عده واقعا حال بهم زن شدن 

بعضیا اینجا اکیپ شدن فقط برای پاچه گرفتن یکیشون یه حرفی رو نپسنده بقیه رو تگ میکنه اونام قلاده پاره کنان میشتابن برای پاچه گرفتن😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

ادم وقتی استعداد نداره توهین میکنه

فارغ از استعداد یه عده اصلا نه تنها بلد نیستن درست و خوب حرف بزنن بلکه با کسایی که خوب حرف میزنن هم معاشرتی نداشتن

یکی میخواست از دختر کره ای که بهش تجاوز شده دفاع کنه، برگشته تو تاپیک گفته اون دست خودشه با دو نفر خوابیدن به خاطر پول کار بدی نیست. بعد بهش گفتم این کار بدیه حتی تو کشوری مثل آمریکا، برگشته فحش های جنسی رکیک بهم میده .. 

مثلا مدافع زناست 😂😂😂😂

ولی عجیبه که من اصلا ناراحت نمیشم.. نمی‌دونم چرا.. 

...

بعضیا اینجا اکیپ شدن فقط برای پاچه گرفتن یکیشون یه حرفی رو نپسنده بقیه رو تگ میکنه اونام قلاده پاره ...

اصلا دیگه شورش و در اوردن معلوم نیس پشت اکانت طرف حسابم یه بوه ساله یا یه خانوم بالغ یا چی 

دم ب دقیقه بحث قومیتی

جرات نداری حرف بزنی ی چیزی بگی ی چیز دیگه برداشت میکنن و شروع میکنن ب توهین و فحاشی

نی نی یارم تگ کنی اول خودتو تعلیق میکنه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه عده مثلا میخوان بگن ما رک هستیم و حرفمونو میزنیم وتو حرفاشون خشونت رو بکار میبرندریغ از اینکه دل ...

دقیقا اصلا میگم که طریقه برقراری ارتباطم بلد نیستن 

عزیزم نی نی یار ها انگار دیگه نیستن

ما رو با یه عده که علاقه خاصی به ادبیات چاله میدونی دارن تنها گذاشتن 

توی این یک هفته گذشته چندین بار به من به خاطر اختلاف نظر فحش رکیک دادن!! 

چرا رسیدگی نمیشه واقعا

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دیگه مجازی همینه یه بچه 10 ساله میتونه برات شاخ بشه 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️