2777
2789

سلام  من می‌خوام به دلم خودم و مطابق نیاز خودم بخرم 

می‌خوام گاز نخرم خونه ای که اجازه میکنم حواسم باشه گاز رومیزی داشته باشه به فر بخرم

و اینکه به جای سرویس چینی چیز دیگه ای بخرم 

نظرتون رو بگین ممکنه پشیمون بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جای چینی ارکوپال کرفتم هم سبک تره هم دیرتر میشکنه و مثل چینی لب پر نمیشه

الان آرکوپال طرح چینی اومده خیلی خوشگلن قیمتش هم‌پائین تره

جای فر میتونی سرخکن بدون روغن بگیری

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چقدر نظرات متفاوتی بالایی برعکس نظر شما رو گفت

میشه به جاش ظرفای دیگه بگیری اما هیچ کدوم به شیکی سرویس چینی نیست. مدلای خیلی خوشگلی تو بازار هست واقعا حیفه همچین چیزی روی جهیزیت نباشه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چینی خیلی مجلسی تر و رسمی تره

اما واقعا سنگینه . حجمش هم بیشتره

من مهمونی زیاد دارم خیلی ظرف شستن برام سخته

چون مستطیل هم گرفتم دیگه خیلی سخت تره 

گرون گرفتم دلم نماد عوضش کنم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای اینکه قیمت حدودی دستت بیاد بزن تو دیجیکالا 

دیروز اتفاقا ۱۰۸ پارچه رو تو شگفت انگیز زده بود خیلی ناز بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اینا بستگی به نیاز طرف دارهیه نفر اصلا فر هم استفاده نمیکنه پس به نظرش فر؛ مایکروفر؛ سولاردام، اون ت ...

سرویس آرکوپال بیشتر بخرم 

شما سرویس چینی هاتون رو استفاده هم کردین والا دیدم خیلی میگن استفاده نکردن 

واسه قیمت نمی‌گم چون خیلی ها میگن استفاده نمیکنن و سنگینه

درست میگن سنگینه ولی استفاده میشه. من همیشه برای مهمون هام میارم یکم سخته دیگه ولی رسمی و قشنگه