2777
2789

بچها تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید 

شوهرم تا چند وقت پیش یعنی حدودا چند ماه پیش میومد منو از کلاس سیاه قلم میاورد خونه یعنی میوند دنبالم یه بار که منتظرم بود دم پاساژی که توش میرفتم کلاس دم ماشینش بود من از پاساژ که اومدم بیرون دیدم یه دختری تو پیاده رو جلو شوهرم با گوشیش حرف میزد یه چتد متری باهاش فاصله داشت یه لحظه دیدم گوشیو و اورد پایین میخواست یه چیزی به شوهرم بگه چون رو به شوهرم بود و میخواست بره سمتش من دیدم شوهرم سرشو داد بالا حالا یادم نیست درست ابروشم داد بالا ولی سرشو یادمه و اون دختر یه لحظه منو دید و سرجاش موند و دوباره گوشیو گرفت در گوشش و حرف زد و قدم زد من یا خودم گفتم شوهرم به اون دختره علامت داد که زنم اومد مثلا لو نده خودتو ولی اون روز پیگیر نشدم گفتم لابد دختره منظورش این نبوده با شوهرم حرف بزنه ولی با این اتفاقایی که افتاد به این موصوع دوباره شک کردم خلاصه اخرش فهمیدم با کی به من خیانت کرد کثافت شما بودید جدا میشدید؟اونجا که من میرم کلاس سیاه قلم یه دختری هست با برادرش تو شیرینی فروشی شیرینی مفروشن دم پاساژ من اون دختر یادم اومد که اون روز اون دختر بود که میخواست بره سمت شوهرم یا باهاش حرف بزنه اما خب زمانه دیگه ادم درست یادش نمیاد شک داشتم همون دختر بود یا نه 

امروز صبح دوباره بحثمون شد و بدون گفتن این جمله و اینکه از قبل به شوهرم بگم به اون دختر شک دارم خودش گفت بابا اون دختر داداشش اونجا فروشندس چرا من باید با اون اینکارو بکنم

گفتم بهش ولی من حرفی از اون دختر نزدم 

گفت اخه غیر اون دختر کسی اونجا نمیپلکه بیرون پاساژ من فکر کردم منظورت اونه

گفتم والا هزار تا ادم از پاساژ میان و میرن بیرون گفت نا اخه اونه که اونجا میپلکه و راه میره خب راست میگفت این یه تیکشو ولی قشنگ مشخصه با اون ریخته روهم چرا باید اسمشو بیاره اصلا تازه تا قبلشم میگفت من نمیدونم کدوم دختر رو میگی اما یه دفعه اسم دختر شیرینی فروشو برد خاک بر سرش برم شیرینی فروشه رو جر بدم

تروخدا اینکارو نکن باخودت گلم ببین سرنگ و ایدزو ول کردی قفل کردی به خیانت شوهرت 

اینطوری شوهرت و از دست میدی بچه ت گناه داره بخدا قسم با تو سر کنه

من التماس میکنم درمان شو اینو هفت هزار دفعه گفتم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شما برعکس دارین میگین ها باید تکلیف با شوهرتون روشن کنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخای جر بدی شوهرتو جر بده چیکار دختر مردم داری 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

تروخدا اینکارو نکن باخودت گلم ببین سرنگ و ایدزو ول کردی قفل کردی به خیانت شوهرت اینطوری شوهرت و از د ...

عزیزم ا ن قسمت شیرینی فروشه و خوندی یا تا تامیک منو دیدی گفتی این حرفو

عزیزم ا ن قسمت شیرینی فروشه و خوندی یا تا تامیک منو دیدی گفتی این حرفو

خوندم بخدا من همه تاپیکاتو میخونم گلم زیر به ریز 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوندم بخدا من همه تاپیکاتو میخونم گلم زیر به ریز

میشه بگی احه چرا باید ناخوداگاه اسم اون دختر رو بیاره من اصلا اشاره ای به اون نکرده بودم اون از کجا فهمید به خدا دارم روانی میشم 

میشه بگی احه چرا باید ناخوداگاه اسم اون دختر رو بیاره من اصلا اشاره ای به اون نکرده بودم اون از کجا ...

چون قبلاً براش تکرار کردی همش اونم میدونسته بحثت به اونجا میکشه...

به من درخواست دوستی بده