2777
2789
عنوان

یسوال خیلی تو سرم داره میچرخه

106 بازدید | 17 پست

چیشد ک خبر الهه رسانه ای شد؟؟؟

روزی صدتا دختر کشته و دزدیده میشن و ما باخبر نمیشیم

چطوری یهو انقد سروصدا کرد خبرش؟

یجورایی عجیبه همچیزززز خیلی عجیب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لطف توییتر و اینستاگرام خبرا به راحتی وایرال میشه چیش عجیبه؟؟!

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

چیش عجیبه. هر اتفاقی که میفته پخش میشه

بعصی وقتا ادما برای پنهان کردن گندشون

خودشون اونو جار میزنن ک کسی بهشون شک نکنه

پیجشو ببشن

شیوه قتل

یهو رسانه ای شدنش

سریع پیدا شدن قاتل

همشون عجیبه

اونکه اره واقعا روزانه کلی از این اتفاقا میوفته

ولی خب اینا دوستاشون من دیدم حتی سالنی که توش کار میکرده اطلاع رسانی کرده

هرچند وقت یکبار یکی رسانه ای میشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه دختر داخل کانادا کشتن کرد ایران بود خانوادش هم از مردم کمک خواستن بعد از ۷۷ روز جسدش پیدا شد اینج ...

منم همین منطورمه یا اون دختر بیچاره جابری بود کی بود هنوز بعد چندسال پیدا نشده ولی انقد وایرال نشد

هزاران قتل و دزدی هست ولی یهویی انقد وایرال نمیشن

اونکه اره واقعا روزانه کلی از این اتفاقا میوفتهولی خب اینا دوستاشون من دیدم حتی سالنی که توش کار میک ...

نمیدونم نمیتونم خودمو قانع کنم ک قتل اتفاقی بوده مطمعنم قتل برنامه ریزی شدس

نمیدونم نمیتونم خودمو قانع کنم ک قتل اتفاقی بوده مطمعنم قتل برنامه ریزی شدس

به قول خودت روزانه کلی از اینا داریم

و اگه برنامه ریزی شده باشه صداش درنمیاد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨