2777
2789
عنوان

کی دلتونو خیلی شکوند که هیچوقت باهاش صاف نشدید🖤🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست
دقیقا دقیقا واسه اولین بار پشت لبمو زدع بودم بهم گفت تو خرابی بعدشم میگه تو به خاطر پسرا میری بیرون ...

منم خالم به جای اینکه برای کنکور بهم امید بده میگه میدونم قبول نمیشی چون بی عرضه ای و عرضه ی کنکور نداری منتظرم نتیجه کنکورت بیاد بهت بگم دیدی گفتم هیچی قبول نمیشی تنها هم نه ها جلو همه میگه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خالم به جای اینکه برای کنکور بهم امید بده میگه میدونم قبول نمیشی چون بی عرضه ای و عرضه ی کنکور ن ...

ووااا ببخشیدا چی بی درک وبیشعوره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ووااا ببخشیدا چی بی درک وبیشعوره

خیلی ازش متنفرممممممم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم و خانواده اش من بخشیدمشون اما نمیخام دیگه مثل قبل با خانواده اش صمیمی بشم و مطمعنم تقاص کاراشونو میدن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

منم همینطور ولی چون خونه مادربزرگم زندگی میکنیم مجبورا میبینمش

خداروشکر خالم ی شهر دیگه زندگی میکنه سالی یبار فقط میبینمش