2777
2789
عنوان

از زندگی با شوهرم متنفرم طلاقم نمیده راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 59 پست
خب عزیزم نیاز عاطفی را که نمیشه با این چیزا بدست آورد اگه واقعا خانم گرم باشه خیلی عصبی و بهم ریخته ...

وقتی نمیشه چیکار کرد ؟ طلاق بگیره؟ حداقل قبلش مستقل بشه اینطوری که باید بره خونه باباش که از یجایی شروع کنه اصلا بگه چرا نمیخوای چیزی هست خوشت نمیاد یا چی

الان جداشدن؟

نه میگمم خالم این همه تلاش کرد خونه شونو مثل قصر درست کرده به خودش رسیده که نتیجه بده نشد ولی میخواد طلاق بگیره عصبی شده یوقتایی خون بالا میاره از چی؟ از اینکه میگه سرتر از شوهرشه از همه لحاظ منو پشمش حساب نمیکنه این مردارو نمیشه کاری کرد تو زندگی کسی هم نیستیم ولی بهتره ادم بره مشاوره یا چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت این حس نیاز در خانما بیشتره یا آقایون؟

از لحاظ عاطفی بیشتر تو خانما 

از لحاظ جنسی آقایون

من هیچ کدومو دریافت نمیکنم و خیلی عذاب میکشم 

درحالی که تا قبل بارداریم اصلا اینجور نبود 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

از لحاظ عاطفی بیشتر تو خانما از لحاظ جنسی آقایونمن هیچ کدومو دریافت نمیکنم و خیلی عذاب میکشم درحالی ...

ای بابا سخته واقعا.کاش منم مثل تو گرم بودم زندگیم خراب نمیشد شوهرمو دوس داشتم ولی خب نشد😔

میدونم میفهمم با دوستات وقت بگذرون برو پیاده روی خالم دقیقا مثل شما بود خودشو مشغول کرد اینم بگم خال ...

ببین میفهمم چی میگی ولی اول و آخر آدمی که متاهله نیاز به توجه همسرش داره هر چقدر هم باشگاه بره پیاده روی کنه کلاس بره حتی نیاز جنسی شو خودش برطرف کنه باز اون حس خلا از بین نمیره 

وقتی آدم شوهر نداره خب توقع هم نداره ولی شوهر کنی و به قول خودت پشم هم حسابت نکنه خیلی زجر داره حالا هرچقدر هم خودتو مشغول کن فایده نداره 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

از لحاظ عاطفی بیشتر تو خانما از لحاظ جنسی آقایونمن هیچ کدومو دریافت نمیکنم و خیلی عذاب میکشم درحالی ...

من حتی تو غذای شوهرم کافورم ریختم ولی اثر نکرد واقعا چرا باید جاها عوض بشه توزندگیامون چرا باید منی ک سردم ی مرد گرم نصیبم بشه یا برعکسش مثل تو...

من بعد زایمان شکم آوردم خیلی میزنه تو سرم با اینکه خودش با قد ۱۷۰وزنش ۱۰۰کیلو هست و خیلی از من چاق ت ...

ب خاطر خودت رژیم و سالم خوری رو شروع کن

قند اضافی رو حذف کن روغن اضافی رو حذف کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".