2777
2789
عنوان

از زندگی با شوهرم متنفرم طلاقم نمیده راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 59 پست
شرایط منم همینجوری شده دقیقا مثل خاله شما منم پنج تومن پول رنگ مو دادم چهار تومنم میکرو ابرو بخدا خی ...

مادقیقا عکس شماییم منم خودم ذاتی سردم خیلیم درمان کردم جواب نداد 

من حس میکنم افسردس منظورت از تحقیر چیه

من بعد زایمان شکم آوردم خیلی میزنه تو سرم با اینکه خودش با قد ۱۷۰وزنش ۱۰۰کیلو هست و خیلی از من چاق تره ولی همش از من ایراد میگیره 

و اینکه همش التماس کنی نازشو بکشی ولی نگاهت نکنه بدترین تحقیره

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط منم همینجوری شده دقیقا مثل خاله شما منم پنج تومن پول رنگ مو دادم چهار تومنم میکرو ابرو بخدا خی ...

میدونی چون اون فکر میکنه هربار که میری منت کشی از تو سرتره الان خاله من شوهرشو پشم ببین میگم پشم واقعا پشمش هم حساب نمیکنه مستقل شده دستش تو جیب خودشه معلم شد ادامه تحصیل داد نیازی به این شوهرش نداره 

میدونی چون اون فکر میکنه هربار که میری منت کشی از تو سرتره الان خاله من شوهرشو پشم ببین میگم پشم واق ...

منم دلم می‌خواد به حساب نیارمش ولی حس نیازی که خودم به محبت و توجه دارمو نمیتونم سرکوب کنم واین خیلی اذیتم میکنه

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

منم دلم می‌خواد به حساب نیارمش ولی حس نیازی که خودم به محبت و توجه دارمو نمیتونم سرکوب کنم واین خیلی ...

میدونم میفهمم با دوستات وقت بگذرون برو پیاده روی خالم دقیقا مثل شما بود خودشو مشغول کرد اینم بگم خالم اشپزیش افتضاحه درشو خوند پیاده روی هم میکرد خودشو مشغول میکرد نیاز جنسیشو خودش برطرف میکرد بفهم چی میگم 

میدونی چون اون فکر میکنه هربار که میری منت کشی از تو سرتره الان خاله من شوهرشو پشم ببین میگم پشم واق ...

خب عزیزم نیاز عاطفی را که نمیشه با این چیزا بدست آورد اگه واقعا خانم گرم باشه خیلی عصبی و بهم ریخته میشه