2777
2789

میگه زن و دختر رو کسی چشم نمیکنه همش با اشک از اینکه فلانی پسر زاییده میگه همش حسرت میخوره بماهم انرژی منفی میده اعتقاد داره زن نباید غذای خوب بخوره فقط مرد باید بخوره حالا وضع مالیشم خوبه ولی این تفکرات از بچگی تو ذهنش جاشده خودش دختر داره منم هربارمیشینم پیشش از طرز فکرش اعصابم خورد میشه لااقل یکم برا خودت ارزش قائل باش

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم برای اینجور خانما ، منم خانواده همسرم همه همینن حتی چه داستان ها داشتم چون دختر باردار بودم و سقط نکردم چون خودش دختر باردار میشن سقط میکنن میگن دختر خوب نیس ، اینا آدم نیستن کلا سعی کن زیاد باهاشون معاشرت نکنی چون دایم در حال خوردن افسوس و حسرتن . البته خدا یه روزی به شدت محتاشون میکنه به دختر …

متاسفم برای اینجور خانما ، منم خانواده همسرم همه همینن حتی چه داستان ها داشتم چون دختر باردار بودم و ...

واقعا سقط میکنن؟؟؟اینا دیگه چه جونوری هستن بسم الله 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

اگه پول داره دوستانه بهش توصيه كن بره مشاوره، خودش كه نابود شده حداقل دخترش رو نجات بده

ن بابا گوش نمیده کلا از ریشه داغونه فکرش

متاسفم برای اینجور خانما ، منم خانواده همسرم همه همینن حتی چه داستان ها داشتم چون دختر باردار بودم و ...

منم دختر دارم این حرفا ناراحتم میکنه وقتی بدنیا اومد هی میگفت اکه پسر بود طلا میخریدم چون دختره چیزی نمیدیم یا میگه دخترت چشم نمیشه چون دختره منم ازم توقع داشتن سقط کنم 

واقعا سقط میکنن؟؟؟اینا دیگه چه جونوری هستن بسم الله

الانم مامانش بهم گفت یکی دیگه باردار شو اگخ پسر بود بیارش دختر شد سقط کن فکر میکنن دیوونم

منم دختر دارم این حرفا ناراحتم میکنه وقتی بدنیا اومد هی میگفت اکه پسر بود طلا میخریدم چون دختره چیزی ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش خدا به هر کسی دختر نمیده ،حتما خدا فهمیده یه مادر داره دخترت که مثل ک‌وه پشتشه و حامیشه که بهت داده. بخدا منم زایمان کردم اصلا حتی بهم زنگ هم نزدن تبریک بگن شوهرم که تا ۴۰ روز حتی نگاه بچه نکرد چون توقع داشتن من بندازم حالا که من مثل اونا نبودم باهام دیگه خیلی سرد رفتار میکنن منم واگذارشون کردم بخدا 

خدا هوامونو داشته باشه گور پدر بدخواهامون

عح مگه دیگه از این تفکرا مونده؟ تو قرن چند اینا دارن زندگی میکنن؟ حالم بهم خورد.... 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اره بخدا تازه ۴ماهه که خبر مرگشون می‌رن سونوگرافی میفهمن بچه ای که دیگه قشنگ بزرگه هنوزم سر این موضو ...

وای چجوری با اینا زندگی میکنی دختر

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴