2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه بابام ک جدا بشم دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 131 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دو تا هفت سال با مادردختر تو نه سال و پسر پانزده سال میتونن تصمیم بگیرن با کی باشن

اووو پسر چقد دیییییر. 

زنی اگر خونه پدر مادرش باشه ک اوناام‌مستاجرباشن‌ مرد میتونه بگه اینا نمیتونن نگه دارن بچشو و ازین طریق اقدام‌کنه؟ 

parasoo1989@

در مورد بچه ها اصلا حرف نزن 

شاید تغییر رفتار داد

نقطه ضعف بچه نشون نده تا سو استفاده نکنه برا اذیت کردنت 

گفت میام ببرم آروم قبول کن اونم پدرشونه

تا طلاق هم زیاد مونده 

صبر کن

و فعلا ریلکس کن ببین چند چندی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مهد پول میخاد عزیزم ب خدا خرج زیاده نفقه پول بستنی بچه ها نمی‌شه ب ای هر کدوم دو‌سه ‌تومن ک اونم ب ز ...

آره عزیزم درست میگی 💔💔خدا

خودش کمکش کنه دلم ریش شد

برای بچه هاش

بچه هاتو ببر لطفا گناه دارن فکردی مادرشوهر براشون دل میسوزونه نخیررررر اواره میشن هی شوتشون میکنن اینور اونور مرد هم ک سرکاره اونو چ ب بچه داری اونا گناه دارن بچه هامظلومن هرکاری میکنی بچه هات باید پیشت باشن مسئولی در برابرشون چون ب خواست خودت اوردیشون باید مادری کنی اسیب نبینن 

بلههردو۷سالنمیتونه بگیره از مادرش مگه اینکه ثابت کنه مادره مشکل روانی داره یا صلاحیت نداره

داره همینکارو میکنه. مادره قرص میخوره انگار. انگار‌وکیل‌گفته ثابت میکنه ک صلاحیت نداره. فعلا بچه رو نمیده مرده 

parasoo1989@
دقییییقا

ب خدا من دلم بیشتر میسوزه برا بچه ها

ولی گفتن بردار ببر نون و‌آب نمیشه برا بچه 

این خانم میخاد بره خونه پدرش 

یعنی خودش هم خونه ندارع بعد بچه ها تا چند وقت عزیز میشن بعد ب مرور منت رو سرشون میره 

از اونور تو فقر بزرگ بشن 

ب نظرم فعلا برای بچه عجله نکنه و وقت ملاقات بگیره تا ببینه همسرش چکار می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آره عزیزم درست میگی 💔💔خداخودش کمکش کنه دلم ریش شد برای بچه هاش

اره عزیزم 

ولی اگه قوی باشه بره دنبال کار و بتونه یکم جاش رو سفت کنه و از پس خودش بر بیاد کم کم می‌تونه ب آوردن بچه فکر کنه 

الان این از لحاظ روحی هم آسیب دیده تا مدت ها باید ریلکس کنه ببینه کجای کاره